В наскоро представените смартфони iPhone 12 и iPhone 12 Pro,

...
В наскоро представените смартфони iPhone 12 и iPhone 12 Pro,
Коментари Харесай

Колко здрав е iPhone 12 Pro

В неотдавна показаните смарт телефони iPhone 12 и iPhone 12 Pro, Apple разгласи потреблението на стъкло Ceramic Shield, което защищава екрана и покачва устойчивостта на пукнатини и удари. Авторът на YouTube канала JerryRigEverything Зак Нелсън организира поредност от проби на iPhone 12 Pro, с цел да научи повече за претендираното дългоденствие на екрана на Apple.

Apple за първи път разгласи въздействието на Ceramic Shield върху устойчивостта на рухване и удар, а не на драскотини. Тестовете за устойчивост демонстрираха за какво Apple разгласи въздействието на стъклото върху успеваемостта на рухване, а не върху устойчивостта на надраскване.

След тестванията Зак Нелсън декларира, че рамката от неръждаема стомана на iPhone 12 Pro е „ изненадващо сложна за надраскване “, макар че очевидно резервира пръстови отпечатъци. Острието от неръждаема стомана едвам повреди краищата на iPhone 12 Pro. Всъщност стъклото на iPhone 12 Pro е идентично с това на iPhone 11 Pro. Сапфирното покритие на датчиците на камерата на iPhone 12 Pro е склонно към дребни драскотини от равнище 6 и 7.

Нелсън също организира тест за пожар на iPhone 12 Pro, като държи запалка над 6.1-инчовия OLED екран. Дори след тридесет секунди излагане на запалката, екранът на iPhone 12 Pro не се поврежда. Тази резистентност може да се изясни с преимуществата на керамичния щит. Накрая беше осъществен обичаен тест за прегъване. IPhone 12 Pro с плоски ръбове сподели способността да устоя на забележителна мощ без забележима дисторция. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР