В нашия свят всичко има две страни. Добро и зло,

...
В нашия свят всичко има две страни. Добро и зло,
Коментари Харесай

Двузначен хороскоп: Двeте лица на всеки зодиакален знак

 5a7097044f70f

В нашия свят всичко има две страни. Добро и зло, светлина и мрачевина – тъкмо така  и знаците на Зодиака имат позитивни и негативни черти. Предлагаме ви техния двояк хороскоп.

Не е загадка, че всеки човек има позитивни и отрицателни качества. Някои деликатно ги крият, други не могат. Двете страни на монетата – добра и неприятна? Ще ви разкажем в детайли какви „ лица “ крият знаците на зодиакалния кръг, съгласно астролозите.

Овен

Овенът е цялостен с сила и копнее за плевел живот. Той е буен, упорит и стимулиран. До него е топло и уютно. Мнозина завиждат на неговата неустрашимост и мощ. Той постоянно може да отбрани своята позиция.

В същото време той може да бъде могъщ, нервозен и от време на време доста нападателен. Настроението му е изменчиво. За него е мъчно да приема  мненията на други хора.

Телец

Телецът е лоялен другар и правилен сътрудник, любящ и разбиращ човек. Той обича стабилността и лукса. Трудно му е да си отхвърля дребните удоволствия. Неговите достижения са плод на дълъг труд.

В същото време той е доста твърдоглав и могъщ. Често във връзката  с Телец, втората му половинка може да усеща неговата власт над себе си.

   сила

Лъв

Лъвовете са водачи по рождение. Те постоянно стоят пред другите и ги водят. За тях е значимо да бъдат в центъра на вниманието и да усещат почитание. Те са амбициозни, общителни, имат огромно възприятие за комизъм. Така както Лъвът има вяра в себе си,  не има вяра никой различен в себе си.

В същото време те са като нарциси. Като предписание постоянно драматизират, от време на време са доста претенциозни и повърхностни. Към околните си имат специфични условия, тъй че да им подхождат.

Дева

Представителите на този знак на Зодиака обръщат внимание на детайлите. Те могат да мислят разумно. Дева е отличен слушател и приятел. Можете да разчитате на този човек. Те са радостни и дейни.

Понякога обаче са придирчиви прекомерно доста – до придирчивост.  Те всичко възнамеряват до най-малкия подробност, което постоянно вбесява техният сътрудник. Често подлагат на критика и не се доверяват. Тези хора постоянно са самотни заради своя темперамент.

Везни

Най-добрият знак. Те желаят на всички мир, обич и благополучие. Те също по този начин излъчват светилна и положително. Везни оказва помощ на всички и на всички места.

Въпреки това, в всекидневието не постоянно могат да поддържат равновесие. На тях им е мъчно да заобикалят спорове, тъй като Везни нямат сили да защитят своята позиция. По-лесно е да се предадат и да се затворят в своя свят.

Скорпион

Представителят на този знак обича света и светът го обича. Те са буйни, проведени, самостоятелни, лоялни, симпатични и занимателни.

Другата им  страна –  абсолютизъм, предпочитание за власт и победа над всички. Те могат да манипулират съвършено!

Стрелец

Стрелецът е необикновено прелъстителен. Те са доста очарователни и могат да употребяват това в живота. Общителни, отзивчиви и дейни.

В същото време, Стрелецът е експлозивен и бързо се разстройва. Когато са разчувствани, от тях може да се чака всичко!  По-добре е да се държите внимателно, когато Стрелецът е  сърдит.

Козирог

Целият живот е работа! Този знак знае по какъв начин да печели пари от въздуха. Те са умни и имат доста гении. Те съумяват на всички места и постоянно. Те могат да бъдат доста положителни водачи, тъй като имат способността да виждат цялата картина на обстановката.

Но от другата страна те са доста упорити и не умеят да слушат другите. Следователно: за тях няма друга позиция. Често поради гордостта си не могат да признаят, че някой има по-добра концепция, в сравнение с тяхната.

Водолей

Водолей е странник. Те ще вършат всичко, което подтиква тяхната просветеност. Те са умни и имат „ златни ръце “. С Водолей в никакъв случай не е скучно!

В същото време те са доста наивни и чувствителни. Освен това Водолей е човек моногамен, който постоянно предизвиква болежка на другите поради ревността си. Често са внезапни в изказванията си.

Риби

Този знак е доста сензитивен, прочувствен и изобретателен. Рибите се грижат прелестно за другите. Те са отлични другари и сътрудници. Те ще създадат всичко поради обичания си човек.

В същото време те губят връзка с действителността. Вярват в приказката, а нея я няма! Капризни и настойчиви. Често са самотни.

Soulpost

Още по тематиката:

Февруарското Щастие е на прага! Топ 5 в рейтинга на най-щастливите зодиакални знаци през февруари!

 

В източния календар новата година постоянно идва по-късно от датата, която е нормална за нас. Ето за какво през февруари положителното и ласкаво куче стартира в действителност да ръководи с галене. А…

Цялата публикация

Целебната мощ на мудрата “Енергия ”!

 

Вероятно знаете, че нашата Вселена е формирана от две вещества: материя и сила. Последната, от своя страна, пронизва  безусловно всичко: предмети, живи организми и даже цели планети и галактики. Тези…

Цялата публикация

Формулата на силата: Аз мога всичко

 

Практическо управление, което открива пътя към света на триумфа. Това е в действителност потвърдена процедура, която при предпочитание и старание работи и оказва помощ да постигнете това, което желаете АЗ МОГА ВСИЧКО!…

Цялата публикация

За Деструктивната мощ на позитивното мислене

 

Heгaтивнoтo caмoвъзпpиeмaнe пoдтиĸвa xopaтa ĸъм aгpecия и нapyшeния нa зaĸoнитe, това ни yбeждaвaт paзлични yчитeли пo caмopeaлизaция. Hищo пoдoбнo, твъpди aмepиĸaнcĸият coциoлoг Mapтин Caнчec-Янoвcĸи В света на известната логика на психиката поражението…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР