В нашия жанр трябва да си сексиЗвездната двойка в попфолка

...
В нашия жанр трябва да си сексиЗвездната двойка в попфолка
Коментари Харесай

Звездната двойка в попфолка Ваня и DJ Дамян пред „Труд”: Ревността не може ни раздели

В нашия род би трябвало да си секси

Звездната двойка в попфолка Ваня и DJ Дамян показаха следващото си взаимно парче “Ще ме предадеш ли ”.



В новия шлагер, който излиза година след дуета им “Искам си теб ”, двамата затвърждават любовта си и описват за сложните моменти във всяка връзка. Пред “Труд ” Ваня и Дамян обясниха, че текстът, написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, показва компликациите на една връзка, през които влюбеният би трябвало да премине.

Ваня изясни, че всеки човек може да се припознае елементарно в посланието на песента, даже да е бил в тежки любовни обстановки.
 Гримът е дело на топгримьора Цецо Андреев, а прическата на фризьора Момчил Спасов.
“Ще ме предадеш ли ” е по музика на Gavriil Gavriiloglou, аранжиментът е на Diamond Beat Production. Мелодията от дълго време е обичана на DJ Дамян и по тази причина двамата с Ваня вземат решение да осъществят собствен вид на български. Гримът е дело на топгримьора Цецо Андреев, а прическата на фризьора Момчил Спасов.

“Режисьор е Николай Скерлев, с който снимахме в рамките дневно клипа на гара Филипово в Пловдив ”, изясни Дамян. По думите му планът е по мотив 14 февруари – Денят на влюбените.

“С Дамян работим с ясна визия и експедитивно – когато знаеш какво правиш и имаш концепция в главата, нещата се получават бързо ”, добави изпълнителката. Ваня издаде, че към този момент е почнала подготовка към нова нейна независима ария, само че не избърза да издаде на почитателите си, по кое време ще стане действителност.

“Стайлингът е напълно мой и на Ваня, като той е дело от съвместната ни фешън марка ”, допълни той.

“Ревността не е проблем във връзката ни с Дамян, ревнуваме се, само че това е естествено – двама души, в случай че не се ревнуват би било необичайно. На стадий от връзката ни сме, в който всичко е доста премерено, тъй като сме се напаснали и се познаваме добре ”, показа пред “Труд ” фолк певицата Ваня. Изпълнителката добави, че доверието и уважението във връзката й с Дамян са запазили любовта им.

“В сферата на попфолка се изисква от дамата тя да наподобява секси – в границите на естественото, а не на пошлото и вулгарното. Аз като всеки обичащ мъж съм ревностен, само че в рамките на естественото ”, изясни пред “Труд ” DJ Дамян.

Дуетната му половинка добави, че с цел да запазят разбирателството във връзката им, двамата постоянно се стремят да намерят пресечена точка и баланс даже и по тематиките, в които имат различия.

“Ние сме дружно от дълги години и се познаваме доста добре ”, сподели още Ваня.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР