В наши структури от цялата страна постъпват молби за членство

...
В наши структури от цялата страна постъпват молби за членство
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Всички, които искат промяна, са добре дошли в БСП

„ В наши структури от цялата страна постъпват молби за участие в партията. Много се веселя, че има толкоз нови искащи, които да се причислят към общите ни старания за смяна на порочния модел на ръководство в България.
Очевидно в наше лице те виждат опция това да се случи действително. Както споделих и преди седмица – всеки, който желае смяна и е подготвен да работи с грижа за хората е добре пристигнал “, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова през днешния ден по време на и на такива, които се връщат още веднъж в редиците на социалистите.
 Корнелия Нинова и смяната в Българска социалистическа партия – задача допустима Корнелия Нинова и смяната в Българска социалистическа партия – задача допустима
" 2021-ва година е година на тествания и благоприятни условия за социалистите и директно определения от тях ръководител. В сезона на почналите полити...
Нинова разгласи старта на самодейност за включване в Българска социалистическа партия в цялата страна: „ За да отговорим на многото от искащи стартираме „ Национална акция за банкет на нови членове “.
Лидерът на българските социалисти уточни, че тя стартира през днешния ден от Пловдив с приемането освен на нови членове, само че и на такива, които възвръщат своето участие.
„ Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще създадем смяната в България допустима “, обърна се към присъстващите Корнелия Нинова.
Сред станалите членове на партията са Кирил Кирилов, студент по дентална медицина и дълготраен ръководител на Международен юношески воден парламент и притежател на златен орден на Младежки олимпийски игри в Буенос Айрес, актрисата Светлана Шекерова, хирургът доктор Росен Цолов, имунологът проф. Кръстена Николова, педагогът Екатерина Делинова - някогашен шеф на учебно заведение, Илия Вълчанов – боен и сегашен притежател на охранителна компания, Тодор Петков - регионален шеф на Пловдив - 2005-2009 година, Милена Колева - притежател и треньор на йога студио, както и нейната майка, двама младежи, приключили в чужбина и разрастващи бизнес в България.
 Нинова: Промяната в Българска социалистическа партия Пловдив е ново начало Нинова: Промяната в Българска социалистическа партия Пловдив е ново начало
„ Поздравявам пловдивските социалисти с избирането на ново регионално управление на Българска социалистическа партия. Нека това е ново начало за организацията в...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР