В наши дни разменянето на съобщения е най-често срещаната форма

...
В наши дни разменянето на съобщения е най-често срещаната форма
Коментари Харесай

5 мъжки съобщения, на които жената не бива да отговаря никога

В наши дни разменянето на известия е най-често срещаната форма на връзка, без значение дали става дума за работа, другарски или любовни връзки. Днес обаче ще обърнем внимание на последното. Размяната на реплики в писмен тип с обекта на желанията ни си е цяло изкуство, което крие и много подводни камъни. Никога не знаеш какво тъкмо си мисли индивидът от другата страна, нито пък можеш да отгатнеш тона му, а тематиката за бързината на отговорите е почтена за разказ, написа trafficnews.bg.

В общи линии, методът ни на връзка с даден човек значително дефинира отношението ни към него и дали въобще имаме бъдеще дружно. Днес взехме решение да наблегнем на нещо доста практично, а точно на известията, които някои господа имат навика да пращат, мислейки се за богове, само че на които вие НЕ би трябвало да отговаряте, в случай че желаете да запазите достолепието си. Ако той ви изпраща едно от тях, просто продължете напред и го игнорирайте:

Неприлични фотоси и оферти за секс

Тук приказваме за ранната фаза на връзките, когато вие към момента не сте се целунали онлайн, а той към този момент е подготвен да ви покаже слабините си и да ви прави подмятания за секс. Трябва да знаете, че сходни дейности са индикация за извънредно несериозно отношение от негова страна и в допълнение демонстрира, че връзките ви по всяка възможност няма да продължат дълго.

Ако отхвърли ваше предложение
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР