В наши дни най-популярни са батериите тип AAA и AA.

...
В наши дни най-популярни са батериите тип AAA и AA.
Коментари Харесай

Скъпи или евтини батерии да купуваме?

В наши дни най-популярни са батериите вид AAA и AA. При това потребителите са уверени, че най-хубавите марки за акумулатори са Energizer и Duracell с прословутата си реклама за спечелилия. И това е по този начин даже при обстоятелството, че даже и най-малкото дете знае,че думата "реклама " е равна на откровена неистина.

Но по този начин ли в действителност стои въпросът с батериите? Именно това не давало мира на Алексей Надьождин, който похарчил много пари и време, с цел да подложи на тествания на процедура всичките налични в продажба акумулатори. Резултатите на неговия разбор безусловно го шокирали. Оказва се, че по отношение на съотношението цена-издържливост на батериите Energizer и Duracell могат да бъдат приписани към най-лошите, тъй като техните работни характерности не се отличават с нищо от тези на най-евтините акумулатори, единствено дето са по-скъпи.



Най-хубави съгласно Алексей са батериите на Lexman, Diall, CMI, GP Super.

Основният извод от теста на самостоятелния откривател е: скъпите акумулатори не са по-хубави от евтините. Затова не гледайте рекламите по малкия екран и в интернет.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР