В наши дни може и да не е голяма работа

...
В наши дни може и да не е голяма работа
Коментари Харесай

Матю Пери убедил Джулия Робъртс да гостува в „Приятели“

В наши дни може и да не е огромна работа да видиш кино звезда от А-групата да се изявява на дребния екран, само че в миналото пропастта сред кино и телевизия е била непреодолима. Ето за какво беше толкоз огромно събитие, когато Джулия Робъртс се появи в " Приятели " през 1996 година Робъртс беше една от най-големите кино звезди на планетата по това време, а беше нечувано кино звезди да се " промъкват " по малкия екран. Оказва се, че създател на магическата формула е Матю Пери .

" На Джулия ѝ предложиха епизода след Супербоул във втория сезон и тя щеше да взе участие в шоуто единствено в случай че можеше да бъде в моята сюжетна линия ", написа Пери в непубликуваните си записки " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ".

" Нека повторя това - тя би взела участие в шоуто единствено в случай че можеше да бъде в моята сюжетна линия (Дали имах добра година или не?) ", продължава пасажът. " Но първо трябваше да я лаская ". Това ухажване ще се окаже извънредно сполучливо, защото Пери споделя, че двамата са станали същинска двойка по времето, когато специфичният двоен епизод е излъчен след излъчването на Супербоул през 1996 година

Отначало Пери е избрал по-общ метод, като написа, че ѝ е изпратил десетки рози с вярата, че ще се съгласи да взе участие в шоуто . " Отговорът ѝ беше, че в случай че ѝ обясня съответно квантовата физика, ще се съгласи да взе участие в шоуто ", написа Пери.
Заравяйки се в книгите, Матю направил това още на идващия ден.

" На първо място, аз съм в продан с дамата, поради която е измислено червилото, а в този момент би трябвало да ударя на книги ", продължава той. И той направи тъкмо това, предоставяйки отговора на идващия ден. " Джулия освен се съгласи да взе участие в шоуто, само че и ми изпрати подарък: багети - доста, доста багети ", написа той. " Разбира се, за какво не? Това беше Джулия Робъртс ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР