В наши дни, докато използвате устройствата си, може да страдате

...
В наши дни, докато използвате устройствата си, може да страдате
Коментари Харесай

Дигиталното напрежение на очите е нарастващ проблем, тъй като мускулите на очите работят извънредно, предупреждават експертите по зрението

В наши дни, до момента в който употребявате устройствата си, може да страдате от главоболие и парене в очите, чувство за замъгляване зрение, възприятие на отмалялост - или всичко изброено нагоре.

Повече от евентуално повода е непрекъснатата или честа приложимост на вашия мобилен телефон, таблет, преносим компютър и тв приемник – всички екрани в живота ви.

Хората, които непрекъснато се взират в екрани и устройства, може да изпитват напрежение в очите и доста повече, съгласно скорошно изследване, оповестено в Cureus, The Journal of Medical Science.

 

Експертите по зрение решиха цифровото напрежение на очите, сериозен медицински проблем през днешния ден – и какво могат да създадат хората, с цел да понижат рисковете.

Ето по-задълбочено гмуркане.

Какво тъкмо е цифровото напрежение на очите?

Цифровите устройства като компютри и смарт телефони излъчват синя светлина. И защото синята светлина навлиза в окото, тя се разпръсква, преди да доближи ретината, карайки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР