В нашето съвремие за жалост изневерите са се превърнали в

...
В нашето съвремие за жалост изневерите са се превърнали в
Коментари Харесай

Кога жената е решена да изневери на мъжа?

В нашето съвремие за жал изневерите са се трансформирали в нещо всекидневно и са част от съвсем всяка връзка. Преди се е считало, че по-големите кръшкачи са мъжете, само че през днешния ден можем да кажем, че силите са изравнени. Какво обаче предизвика една жена да пренебрегне фамилията си и да изневери на своята половинка? Никога не е отговорна единствено едната страна, а в случай че желаете да вникнете по-дълбоко в женската логика на психиката, ви представяме 5 вероятни аргументи, заради които една жена може да кривне от правия път:

Липсва връзка

Едно от най-честите оправдания на дамите за това, че са потърсили искрата на друго място е, че мъжът до тях ги приема за даденост. Спира да им обръща нужното внимание, всекидневието им е непрекъснато повтарящо се, обвързвано единствено с битовизми и прозаични тематики.
Комуникацията липсва, както и дейностите, които сте правили първоначално. Всичко това бива сменено от един отегчителен обаян кръг, от който дамата е изкушена да излезе.

Живеете редом, а не дружно

В началото сте се държали ръка за ръка и сте живеели животът си като едно цяло, само че с времето последователно стартирате да се отдалечавате, да губите ползите си и всеки от вас избира да излезе с приятелите си, когато има свободно време, вместо да вършиме нещо дружно.

Когато двама души изцяло отделят ползите и дейностите си един от различен, е допустимо най-малко единият да се опита да потърси различен човек, с който да споделят идентични ползи. И по този начин незабелязано може да се окаже, че сте изневерили.

Страстта към този момент е единствено идеал

Разбира се, няма по какъв начин да поддържате този огън, който е при започване на всяка връзка, толкоз мощен с времето, защото стартирате да привиквате с този човек, любовта ви узрява и към този момент е на друго равнище. Но пристрастеността въпреки всичко е допустимо да бъда поддържана жива, това зависи единствено от вашите старания и предпочитание.
Ако не предоставяте на жена си тази искра, тя ще пожелае да я потърси на друго място, даже всичко останало в фамилията ви да е наред.

Реалността взема своя превес

Възможно е дамата да види действителния ви образ едвам след дълго време, когато смъкна розовите очила. Тогава всички подправени илюзии, които си е създавала за вас, са разрушени. Когато е разочарована от вас, дамата нормално се пробва да потърси някой по-добър заместител.

За поддържане на самочувствие

Някои дами желаят да се уверят, че към момента са мечтани и “си ги бива”. Затова от време на време флиртуват с други хора, които подхранват егото им и покачват самочувствието им. Тук опрощение нямаме, написа actualno.com
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР