В нашето коалиционно семейство има някакъв друг член- задкулисен, след

...
В нашето коалиционно семейство има някакъв друг член- задкулисен, след
Коментари Харесай

Симеонов видя връзка между оставката на Цветанов и новозакупената ТЕЦ Варна

В нашето съдружно семейство има някакъв различен член- подмолен, откакто Цветанов откъсна електорат от Движение за права и свободи в смесените общини, той беше освободен от работа. Това сподели пред публицисти водачът на НФСБ Валери Симеонов по отношение на отдръпването на Цветан Цветанов от управителните постове в ГЕРБ, заяви " Фокус ".

" Не ми е работа да разясня кадрови решения на други партии. Това си е тяхно право, тяхно решение. За мен е изненада, тъй като аз считам, че досегашните резултати на ГЕРБ значително се дължат на неуморната активност на Цветанов. То освен на тези избори. Практически в цялата история на ГЕРБ Цветанов има своето място като индивида, който провежда структурите и прави цялата активност по подготовката и организацията на изборите ", съобщи Симеонов.

На въпрос за какво Цветанов се отдръпва, Валери Симеонов разяснява: " В ГЕРБ оставките по принцип са насилствени. Няма непринудено подаване на оставки. Там има оставчване. В случая става въпрос за оставка, която е поискана от Борисов. Въпросът е за какво е поискана. Не съм доста умел политик, само че за мен да вземем за пример е показателно, че откакто персонално Цветанов реализира доста съществени пробиви в смесените общини и откъсна много сериозен електорат от Движение за права и свободи, той беше освободен от работа. Това приказва за една хипотетична връзка сред Бойко Борисов и Движение за права и свободи. Това всичко е в областта на вероятностите и не е добре за България, тъй като следователно нашето съдружно семейство си има някакъв различен член - подмолен ", сподели още Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР