В нашата страна Cadillac карат само истински ценители на американските

...
В нашата страна Cadillac карат само истински ценители на американските
Коментари Харесай

Американският отговор на BMW 7er и Mercedes S-Klasse

В нашата страна Cadillac карат единствено същински ценители на американските първокласни коли, само че като цяло марката е едва публикувана, както в България, по този начин и в Европа. Тези коли са предопределени главно за Съединени американски щати, само че там срещат все по-яростна опозиция в лицето на първокласните немски марки BMW и Mercedes.

Сега, американците извадиха своя нов мотив против европейските топ лимузини BMW 7er и Mercedes S-Klasse. Той се назовава Cadillac CT6 V-Sport и разполага с 4.2-литров V-образен осемцилиндров битурбо мотор, мощността на който е 550 конски сили. Американците са на мнение, че с този седан умерено могат да мерят сили със 7er и S-Klasse.



Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 4 секунди, а моторът разполага с нетипичния за американските мотори DOHC клапанов механизъм. За икономията на гориво пък дава отговор система, която изключва част от цилиндрите, когато това е допустимо. Двигателят на Cadillac CT6 V-Sport работи взаимно с десетстепенна автоматизирана трансмисия, каквато към момента няма при немските съперници.

В взаимозависимост от версията оптималният въртящ миг се предава или единствено на задните или и на четирите колела. Интериорът на актуализирания американски седан впечатлява с кожа и въглерод, а системата за полуавтономно шофиране е най-хубавата съгласно американците. Цената на Cadillac CT6 също е привлекателна. Базовата версия се предлага за $55 000, а топ осъществяването V-Sport - за по-малко от $100 000.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР