В нашата страна, ако пиеш, караш и причиниш смъртта на

...
В нашата страна, ако пиеш, караш и причиниш смъртта на
Коментари Харесай

Синовете на загиналия французин: Това е убийство

" В нашата страна, в случай че пиеш, караш и причиниш гибелта на някого, ще те съдят за ликвидиране. Не знам какъв е законът в България ”. Това обявиха пред Нова тв  децата на французина, който почина при жестоката злополука на Околовръстното в неделя рано сутринта. При случая пострада и брачната половинка му. Семейството има четирима синове. Единият живее в България. Братята му също към този момент са пристигнали у нас.  

„ Очевидно не е добре да караш, когато си пийнал и дрогиран. За нас това е ликвидиране ”, разясниха още те.

Сега се надяват френското посолство да им помогне да намерят добър юрист.

„ Наистина не сме осведомени със системата тук. В този миг сме извънредно смутени от гибелта на татко ни. И желаеме единствено да се погрижим за майка си. Нищо друго не е толкоз значимо сега, колкото тя да оздравее ”, декларира Самюел.

Той живее в Банско, откогато се оженил за българка. Родителите му са го изненадали, като пристигнали на посетители за рождения му ден. Катастрофата става в деня, в който френските жители си потеглят.

„ Бяха споделили, че ще се обадят, когато дойдат във Франция. Никой не ни се обади. През целия ден се опитвахме да се свържем. Първо помислихме, че са изтощени поради дългото пътешестване. Звъняхме им на всеки час. Вечерта се притеснихме. Обадихме се в хотела и оттова ни споделиха, че е станала злополука ”, описа Самюел.

Сега четиримата синове са извънредно обезпокоени за майка си.

„ Свижданията в болничното заведение са сложни. Тя е на легло, не би трябвало да се движи в продължение на 45 дни и даже повече. В схващане е, само че е объркана. Заради медикаментите, които ѝ дават, не схваща изцяло какво се е случило, даже не знаеше, че е претърпяла случай ”, споделя още Самюел.

„ За нас в този момент е от голяма важност нашата майка и това тя да получи най-хубавата помощ. Искаме да си я приберем вкъщи в положително положение. Има счупвания на гръбнака. Искаме да сме сигурни, че един ден тя ще върви още веднъж и всичко ще е наред ”, споделя Самюел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР