В Народното събрание той не отговори на нито един въпрос.

...
В Народното събрание той не отговори на нито един въпрос.
Коментари Харесай

Ченчев за Тагарев: Искаме му оставката за всичките му преднамерени действия, за да ни вкара в някаква война

" В Народното събрание той не отговори на нито един въпрос. Той, като споделя, че можем да участваме в някаква наказателна интервенция в Червено море - заплашва сигурността на пленените българи. Сестрата на един от пленените българи се е обадила на Тагарев и му е споделила, че има заплаха за здравето на пленените “Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев в ефира на бТВ.

Социалистът уточни, че министърът не е дал отговор в какъв тъкмо смисъл е сложил въпросът за противокорабна въздушна отбрана и ракетни установки да се разположат в България.
„ Искаме му оставката за всичките му преднамерени дейности, с цел да ни вкара в някаква война ", посочи депутатът.

" Българска социалистическа партия не е желала премахването на каквито и да е монументи. Единият монумент е на Съветската войска, а другият на Альоша и моделът на паметника в действителност е от украинска дивизия. И второ, сред 41-ва и 44-та година близо 20 хиляди български бойци са починали в борби с фашизма. Идеята на този монумент е, че това е монумент на боеца ", сподели в умозаключение Иван Ченчев.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР