В Народното събрание Тошко Йорданов от Има такъв народ критикува

...
В Народното събрание Тошко Йорданов от Има такъв народ критикува
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Христо Йорданов и Мая Манолова, карате Борисов да се радва

В Народното събрание Тошко Йорданов от " ИТН " подлага на критика държанието на " Демократична България " от последните дни.

" Вчера от трибуната на Народното събрание Христо Иванов прочете декларация. В нея имаше упоритости за интервенция в бъдещия Министерски съвет и постовете. 4 дни преди тази декларация политическото управление на двете партии се срещнаха. Там обявиха, че нямат искания за личностите. Не знаем какво се е случило за 4 дни, само че тази позиция е изменена.

Той уточни съответни персони - министри от служебния кабинет - Кирил Петков, Николай Денков, Асен Василев. Според нас човек, откраднал интелектуална благосъстоятелност - Асен Василев, не трябва да бъде министър. Предпочитаме експерти. Какво се случи през тези 4 дни, че Демократична България се пробва да реди кабинет, без да е силата, спечелила изборите. Какви игри се играят в 46-тото Народно събрание?

Ние неотдавна сме политици и видяхме, че политиката е мръсна игра. Ние няма да играем. Закон и морал - това са нашите правила. Христо Иванов и Мая Маноловя - вие карате Борисов да се радва и да водите страната към последващи избори. Ако това се случи - вие ще сте отговорни ", съобщи Тошко Йорданов от парламентарната естрада.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР