В Народния театър започнаха репетициите на спектакъла Елементарните частици по

...
В Народния театър започнаха репетициите на спектакъла Елементарните частици по
Коментари Харесай

Теодора Духовникова влиза в спектакъла Елементарните частици

В Народния спектакъл започнаха подготовките на спектакъла " Елементарните частици " по романа на Мишел Уелбек на режисьора Крис Шарков. Премиерата ще бъде на 21 април на Камерна сцена.

Участват Теодора Духовникова, Жаклин Даскалова, Димитър Николов, Мартин Димитров, Елена Иванова, Славена Зайкова и Дарина Радева. Драматизацията и режисурата са на Крис Шарков, преводът – на Красимир Петров, сценографията и костюмите – на Никола Тороманов, музиката – на Емилиян Гацов-Елби, мултимедията – на Ралица Георгиева, драматург е Майя Праматарова.

Спектакълът е част от Програмата на Народен спектакъл " Иван Вазов " – " Театър+. Театър. Текст. Контекст ". " Театър+ " е платформа за дълготрайна и взаимна креативна работа за обмяна на хрумвания и показване на нови драматургични и театрални трендове на актуалния спектакъл.

През 2023 година по линия на Програмата бяха осъществени спектаклите – " Частици жена " от Ката Вебер на режисьора Крис Шарков, " Хоро " по Антон Страшимиров, режисьор Василена Радева, " Разходка с Гогол " по разкази на Н. В. Гогол с режисьор Катя Петрова и " Антихрист, гл: VIII, X, XI " по Емилиян Станев на режисьора Стилиян Петров.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР