В народната медицина има много билки, които помагат на жените

...
В народната медицина има много билки, които помагат на жените
Коментари Харесай

Билката, без която жените не могат

В националната медицина има доста билки, които оказват помощ на дамите при разнообразни неразположения или при менопауза. Но съществува една, чиито резултат е безотказен. Това е билката черен кохош . Тя се използва всеобщо против дискомфорт при менопауза и менструални болки. Вижте в канала във vbox7:

Черният кохош е цъфтящо растение, намиращо се най-вече в Северна и Централна Америка. От хиляди години то се употребява за облекчение на разнообразни неразположения. Става извънредно известен измежду дамите в Щатите през 50-те години на предишния век.

Билката е добър другар при менопауза с помощта на естрогеноподобните съединения , които съдържа. Те оказват помощ за нормализиране на равнищата на естрогена, които понижават по време на този интервал. По този метод, черният кохош облекчава горещите талази, облекчава напрежението и напрежението.
 черен кохош iStock/Getty Images
Аналгетичното деяние на черния кохош има редица приложения за понижаване на болката. Ако страдате от мъчителна менструация , билката може да помогне за понижаване на неразположението.-->

Билката има антиспазматично деяние , което оказва помощ на мускулите и нервите да действат обикновено.  Тя е естествен седатив

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР