В напрегнатите дни преди президентските избори в неделя венецуелците обмисляха

...
В напрегнатите дни преди президентските избори в неделя венецуелците обмисляха
Коментари Харесай

Погрешната победа на Мадуро няма да реши проблемите му

В напрегнатите дни преди президентските избори в неделя венецуелците обмисляха все по-сложни сюжети за резултата. В последна сметка резултатът беше най-простият и най-предвидим: властническият водач на южноамериканската страна Николас Мадуро беше разгласен за победител, до момента в който опозицията извика фал.

Малцина ще бъдат уверени от успеха на Мадуро. Проучванията на публичното мнение и неофициалните бързи преброявания предричаха безапелационна победа на опозицията. Последва дълго безмълвие от страна на следените от страната изборни органи след затварянето на гласуването, последвано от оповестяването на „ необратим “ успех на президента, без никаква разбивка на числата. След това бързи поздравления от основни съдружници Русия, Китай и Куба и закани против тези, които сложиха под въпрос резултата.

„ Пред лицето на огромното изборно присъединяване и мощната поддръжка за опозицията, режимът на Мадуро имаше две благоприятни условия, “ сподели Райън Бърг, шеф на програмата за Америка в Центъра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР