В НАП-Добрич са се регистрирали 892 чужди граждани през 2019-а,

...
В НАП-Добрич са се регистрирали 892 чужди граждани през 2019-а,
Коментари Харесай

В НАП-Добрич са се регистрирали близо 900 чужди граждани

В НАП-Добрич са се записали 892 непознати жители през 2019-а, припомнят от локалната приходна администрация, че и през новата данъчна акция чужденците, които са получили приходи от източник в България, подлежащи на облагане, би трябвало да ги заявяват. Сред задграничните данъкоплатци най-вече са жителите на Украйна - над 500.

Регистрирали са се и жители на Молдова, Русия, Англия, Германия, Франция, Филипините и Индия, показва основният специалист в звено "Комуникации " Красимир Павлов, представен от Българска телеграфна агенция.

Община Перник възнамерява 61 770 405 лева доходи през тази година

От началото на новата данъчна акция към този момент 668 жители са заявили приходите си за предходната година пред НАП-Добрич като 76 на 100 са подали данъчните си заявления с електронен автограф или личен идентификационен код.

Деклариралите приходите си по електронен път до 31 март употребяват отстъпка до 500 лв. от налога за довнасяне, в случай че нямат подлежащи на наложително осъществяване обществени отговорности, като в избрания период би трябвало да са внесли и целия размер на налога, показват от локалния офис на Национална агенция за приходите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР