В нажежена обстановка протече гостуването на екс външния министър Екатерина

...
В нажежена обстановка протече гостуването на екс външния министър Екатерина
Коментари Харесай

НА РЪБА НА ЖЕНСКИЯ СКАНДАЛ: Екатерина Захариева насмете Цветанка Ризова. Водещата на БТВ се измъква "по терлици"


В нажежена конюнктура протече гостуването на екс външния министър Екатерина Захариева при Цветанка Ризова. Ситуацията бе на ръба да ескалира в зрелищен скандал по женски.

Захариева бе подложена на серия въпроси от дебатите в пленарна зала и за образувалото се напрежение сред София и Скопие. Също по този начин Захариева трябваше да отговори и за опциите за сформиране на постоянно държавно управление.

Ризова подхвана и настоящия въпрос за контрола над основния прокурор, на което Захариева умерено отвърна, че с помощта на тази „ дъвка “ някои партии не престават да съществуват и да влизат в Народното събрание. Тя добави, че тази тематика би трябвало да се дебатира професионално и да се заобикалят без нападки.

Също по този начин някогашният външен министър счита, че Народното събрание се пробва даже на ръба на конституцията да приложи признатите текстовите за надзор над основния прокурор, даже е уверена, че множеството от текстовете са в директно несъгласие на главния ни закон.

След това изявление се усети напрежение сред двете дами, а Ризова опонира, че точно ГЕРБ са подкрепили текстовете, за които събеседничката й твърди, че опонират на конституцията. Захариева не одобри обвиняването и съобщи, че по този метод от нейната партия са дали знак, че желаят да се случи промяна в правосъдната система. Захариева също показа, че е нямало логичен спор, а тя е правист и има право на мнение.

Източник: pik.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР