В надпреварите се включиха над 15 автогладиатори в битки в

...
В надпреварите се включиха над 15 автогладиатори в битки в
Коментари Харесай

Взривяващи автобитки на Лудата надпревара разтърсиха Костинброд



В конкуренциите се включиха над 15 автогладиатори в борби в „ Театъра на разрушението “, с цел да покажат по какъв начин се кара и какво може да чакаме в една действителна конюнктура, която не е по сюжет. Много техника и нанасяне на майсторски удари демонстрираха водачите на арената в град Костинброд.
В първата борба присъединяване взе Крум с неговия „ Опел Астра “.
Спукани гуми, димящите мотори и хвърчащи ламарини не стопираха гладиаторите по време на автобитките. А публиката настръхна от шеметното шоу, което изнесоха млади момчета с кросови мотори.. АТВ направи и публиката част от шоуто, до момента в който се въртеше в кръг и хвърляше тиня и трева в лицата на публиката. 



Победители през днешния ден станаха Нончев с неговото „ Ауди А4 “, Игнат с „ Рено “, Краси с „ Волво “, Калин с неговия „ Фолксваген Голф “, Огнян с „ Волво “, Велислав с „ Фолксваген Поло “ и Алекс с „ Фиат “. Те ще продължат и на следващия ден присъединяване си в шоуто, когато ще бъде излъчен победител. 
Шеметното шоу бе помрачено от експанзия, проявено от участници в автобитките. След това уредниците на „ Лудата конкуренция “ обявиха, че това е безусловно неприемливо. 
 „ Няма да се толерира експанзията по какъвто и да е метод! По мотив днешните събития, желаеме да ви уверим, че няма да допуснем нападателни участници, които да ескалират напрежение! Това е шоу и всички сме там, с цел да се забавляваме! Има правилник, който би трябвало да се съблюдава и към този момент осма поредна година държим на това! Винаги сме поддържали положителното въодушевление и позитивните страсти на публиката и ще продължим да го вършим! Очакваме ви на следващия ден още веднъж да бъдем дружно, с цел да се забавляваме! “, обявиха уредниците на събитието.



Финалът на „ Лудата конкуренция “ стартира на следващия ден в 16.00 часа в гр. Костинброд.
Автор: Мадлен Шишманова


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР