В надпревара кой ще изади най-качествената снимка с руската посланичка

...
В надпревара кой ще изади най-качествената снимка с руската посланичка
Коментари Харесай

СРАМ: Евроатлантическите подлоги честитиха рождения ден на Митрофанова

В конкуренция кой ще изади най-качествената фотография с съветската посланичка у нас Елеонора Митрофанова и кой ще откри най-гиздавото виртуално цвете във фейсбук, с цел да я поздрави, се трансформира рождения ден на редовно обиждащата управляващите в България дипломатка на Владимир Путин за бесепарите.

Докато са част от обединението на Кирил Петков, подкрепяща глобите против Русия, социалистите не стопират от сутринта да разгласяват благопожелания за Митрофанова, на фона на нейното послание от март, че изпълнителната власт се съставлява от " евроатлантически подлоги ".

Най-щедър в задачата наподобява е Евгений Белий - началник на Българска социалистическа партия в регион " Красна поляна ", водач на Българския антифашистки съюз и апетитен за дясна ръка на вицепремиерката и стопански министър Корнелия Нинова на " Позитано " 20.

Още по обяд той зарадва почитателите на посланичката измежду алените със своя фотография от тяхна среща, а настрана написа: " Честит рожден ден на Елеонора Митрофанова, ексклузивен и пълномощен дипломат на Руската федерация в България! Пожелаваме и здраво здраве и ползотворна работа ", от което последваха мнения под формата на сърчица, цветенца и безчет съветски знамена. Официалната служба на Белий в централата на левицата е " Политически уредник на Националния съвет ".

Примера му последваха още няколко основни за Нинова партийни фигури. Предполага се, че вицето на Кирил Петков няма да поздрави Митрофанова в обществената мрежа, а ще го стори персонално...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР