В надбягване с един кон се превърна сблъсъка между Барселона

...
В надбягване с един кон се превърна сблъсъка между Барселона
Коментари Харесай

Нередовен гол беляза победата на "Барселона" над "Малага"

В надпреварване с един кон се трансформира конфликта сред " Барселона " и " Малага " от деветия кръг на Ла Лига. Първият посрещна последния в класирането в на процедура предешен мач, в който каталунците завоюваха с 2:0. " Барселона " пропусна да разгроми противника си, само че това остана на назад във времето, поради абсурден гол, който оказа помощ на домакините да открият.

Още във втората минута Жерар Деулоуфеу се разписа в обстановка, която не трябваше да бъде зачетена. След почивката капитанът Андрес Иниеста вкара втори гол и оформи крайния резултат.

Двубоят стартира с напън на " Барселона " и още във втората минута Деулоуфеу. Иниеста откри отляво Люка Дин, който догони топката и я центрира на голмайстора. Повторенията обаче демонстрираха, че французинът играе с кълбото отвън границите на полето. Въпреки бурните митинги на гостите съдията Фуертес зачете гола.

Последваха мощни минути за гостите, които имаха няколко положителни шанса, само че не се възползваха. При един от тях и Тер Щеген се намеси уверено. " Барселона " с лека ръка изпусна половин дузина шансове за втори гол, който да убие интригата.

FINAL #BarçaMálaga 2-0

El @FCBarcelona_es sigue LÍDER e INVICTO y ya suma ¡25 puntos de 27 posibles en #LaLigaSantander!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР