В над 90% от анализираните протоколи от местните избори в

...
В над 90% от анализираните протоколи от местните избори в
Коментари Харесай

БСП - София: Има разминавания в над 90% от анализираните протоколи от местните избори в София

В над 90% от оценените протоколи от локалните избори в София има разминавания. Това оповестиха от Българска социалистическа партия - София. От групата прецизираха, че при разбор на 313 секции е открито, че има разминавания на гласовете в 300 от тях.

Още един път обявиха, че действителният резултат от изборите се разграничава от публично оповестения.



По думите на ръководителя на Българска социалистическа партия - София Иван Таков има призната от съда експертиза, която " ясно и изрично демонстрира, че в над 90% от оценените протоколи има разминаване в подадените и регистрираните данни ".

Чака се и нова експертиза, на всички 1639 протокола от балотажа в София. Когато експертизата излезе, ще създадат окончателните си изводи.

Таков се обърна към сътрудниците си в СОС с думите: " Времето за извъртане към този момент завърши. Трябва да се откри решение. " По думите му градът сега е в спешно положение.

От групата на Българска социалистическа партия разясниха и бюджета на столицата, който би трябвало да бъде гласуван. По думите на Ваня Григорова бюджетът е същият като този от предходната година и в него не е заложено обещаното нарастване от 15% за работещите в градския превоз. Григорова посочи също, че няма заложено нарастване и на заплатите в бранш " Здравеопазване ". Кандидатът за кмет на София от Българска социалистическа партия дефинира бюджета като " недоносче ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР