В над 60 общини в страната БСП е първа политическа

...
В над 60 общини в страната БСП е първа политическа
Коментари Харесай

Нинова превръща Визия за България във Визия за всяка община

В над 60 общини в страната Българска социалистическа партия е първа политическа мощ, а това е добър старт за изборите за локална власт, които ни чакат през есента . Това съобщи водачът на социалистите Корнелия Нинова в Ямбол след среща с кметове, народни представители и ръководители на общински препоръки на Българска социалистическа партия от региона. Тя поздрави Изпълнителното бюро за положителния резултат в Ямболско на евроизборите.

По думи на Нинова на идните срещи ще се показват проблемите на всяка община и ще се търсят техните решения. Според нея проблемите на всяко обитаемо място са характерни и би трябвало да бъдат решавани на място.

Поставихме си цели, които са и национални, само че и локални - да сложим в центъра на нашата политика икономическото развиване на общините и обществената политика , в частност задържането на младежите по места, уточни аленият водач.
 Българска социалистическа партия прави изнесени офиси в цялата страна
Българска социалистическа партия прави изнесени офиси в цялата страна

Целта е подготовка за локалните избори

Тя посочи, че в Ямболско Българска социалистическа партия има доста положителни практики - безвъзмездни детски градини, безвъзмезден превоз за учениците и по-евтини дърва за огрев за хората . Нинова увери, че левицата ще се приготви за изборите наесен, стъпвайки точно на тези положителни практики и развивайки политиката си за локална власт.

" Визия за България " ще прерасне във визия за всяка община ", съобщи тя.

Относно въпроса за обезлюдяването в част от общините водачът на левицата уточни, че Българска социалистическа партия има съответен проект за развиването на Странджа - Сакар. Тя добави, че са разисквани и проблемите на Ямбол, в това число обвързваните с депото за боклуци , болничното заведение и заемът , който е взел кметът на общината.

Явно е, че моделът на ръководство на страната се придвижва и в общините, в които има кметове на ГЕРБ , съобщи Нинова.

По нейни думи Българска социалистическа партия има своя стратегия за развиването на Ямбол - ще бъде направен проект за развиване на всяка община в региона и ще се търсят съюзи с хора, които споделят тяхната " Визия за България ", с цел да прерасне тя във визия за всяка община.
 Румен Овчаров: Българска социалистическа партия ще загуби локалните избори
Румен Овчаров: Българска социалистическа партия ще загуби локалните избори

" Няма въодушевление в партията след всички тези неща, които се получават "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР