В началото всяка връзка е прекрасна - чувате се постоянно,

...
В началото всяка връзка е прекрасна - чувате се постоянно,
Коментари Харесай

4 неща, които правят само щастливите двойки

В началото всяка връзка е прелестна - чувате се непрекъснато, не може да спрете да мислите един за различен и желаете да прекарвате всяка свободна минута дружно. Виждате единствено хубавите черти на половинката си. Но след време пристрастеността сред вас последователно избледнява, доста по-рядко чувате благи думи от колегата си, губите интерес един към различен, до момента в който не се стигне до разлъка. За да не се случи това, може да изпълнявате тези 4 ритуала, които вършат щастливите двойки.
1. Преди да стартира забързаното им всекидневие, отделяйте няколко минути, с цел да се погушкате в леглото
Дори да имате доста задачки за деня, постоянно може заран да намерите няколко минути, с цел да ги посветите на обичания си човек. Това ще заздрави връзката ви и ще ви зареди с позитивна сила, тъй като е потвърдено, че прегръдката има такива свойства.
2. През деня напишете най-малко едно известие на половинката си или пък й звънете, с цел да знае, че мислите за нея
Може да бъдете занимателни, флиртаджийски настроени или просто да го/я попитате по какъв начин минава денят му/й. Тези дребни паузи са значими и за вас, и за него/нея.
3. Всеки ден отделяйте по 10 минути, с цел да разговаряте за възприятията си
През тези 10 минути фокусът ви би трябвало да е върху вътрешните ви светове, в сравнение с върху нещата, които са ви се случили денем. Това не е време, в което да вършиме планонове, може да го извършите в 11-тата минута, в случай че е толкоз неотложно. Концентрирайте се върху това да говорите за възприятията си и да се откриете един пред различен.
4. Не забравяйте да си казвате и потвърждавате, че се обичате
И двамата може да се обичате същински, само че в никакъв случай не превръщайте възприятията си в табиет. Не забравяйте, че любовта ви има потребност от грижа, както едно цвете, по тази причина казвайте и доказвайте на половинката си, че държите на нея и желаете точно с нея да делите живота си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР