В началото всичко е цветя и рози в кревата, но

...
В началото всичко е цветя и рози в кревата, но
Коментари Харесай

Ето това пречи на добрия секс

В началото всичко е цветя и рози в леглото, само че последователно ласките залиняват като неполивана градина.
Пречките за съразмерен секс най-често се пораждат и задълбочават заради недобра връзка сред сътрудниците. Затова е извънредно значимо да се разисква насладата или неналичието й при интимна непосредственост, да се изричат желанията, да се споделят фантазиите.
Говорете с колегата си какво изостря апетита ви.
Не поставяйте неговото наслаждение над вашето, тъй като наслаждение може да доставяме единствено откакто желаеме и задоволство за себе си.
Сексуалната ни опитност най-често се дължи на образование, умелост и друга степен на задръжки. Не се раждаме със знанията по какъв начин да сме положителни любовници, по какъв начин да даваме и получаваме любов, само че може да се научим.
Не бива да забравяме, че сексуалността при двата пола е кардинално друга. Сексуалността при дамите е обвързвана с нежността и възприятието за обвързаност. Предопределена е от прочувствения контакт с обичания мъж. При господата любовта не е изискване за половост. За тях една жена може да е полов обект, без да изпитват дълбоки усеща към нея.
Всеизвестно е, че Камасутра е източник на старинни полови техники и практики в действителност разсънва чистия, другоземен интерес, само че през погледа на модерната дама е съвсем ненужен. Там дамата е по-скоро полов обект, а не равносилен сътрудник.
Желанието за секс е надълбоко обвързвано с делничната атмосфера. Тя може да работи както стимулиращо, по този начин и обезпокоително да разклаща либидото. Нощните ни потребности са директното отражение на насъбрания прочувствен заряд от деня. Затова и аргументите да не сме в въодушевление за секс са толкоз доста, колкото са и отрицателните прекарвания.
Понякога дългогодишните двойки се завъртат в кръга от обичаи на все същия метод, все същата поза, все същия ден. Едновремешната пристрастеност от дълго време е уталожена. Няма опит, няма неспокойствие, няма тръпка, няма смях. Появява се отчуждението.
За да се поддържа наслаждение от интимното другарство при дългогодишни сътрудници, е нужно полово многообразие. А с цел да има полово многообразие, би трябвало да има многообразие в общото превозване на времето. Трябва непрекъснато да се предизвика ползата на другия в делничното другарство, с цел да съществува интерес и в половото другарство.
Рутината в действителност блокира либидото. Сексуално изследване, в които главните участници са мишки и плъх, стигат до този извод. В теста взели участие 10 мишки и един мишок, затворени в клетка. В началото мишокът добросъвестно и с ненаситност се оправя със отговорностите си, без да подценява нито една от женските. След известно време половите му мераци поутихват, а най-после изцяло изчезват. Тогава в клетката се пуска нова, единайста мишка и цялата полова мощност на мъжкаря се възстановява и насочва към новата партньорка. Не, не ви бутам към невярност или нещо сходно, единствено подсещам, че понякога може да се разчупва разнообразието.
Много по-голяма е вероятността да избегнем психологичния срив, водещ и до полов, в случай че премахнем част от досадата в живота и на двама ни.
Така че излейте от руслото освен в секса, само че и в всекидневието си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР