В началото на юни се новината, че един от последните

...
В началото на юни се новината, че един от последните
Коментари Харесай

Излязоха системните изисквания за PC версията на Marvel’s Spider-Man

В началото на юни се новината, че един от последните хитови ексклузиви за PlayStation 4 -Marvel’s Spider-Man – ще се появи и за лични компютри под формата на специфична модифицирана версия с името Marvel’s Spider-Man Remastered. Играта излиза публично на 12-ти идващия месец.

Тези дни Insomniac Games обясниха някои механически характерности на PC врата, а дружно с това разгласиха и систематичните условия за играта, които може да видите по-долу.

Така да вземем за пример играта ще предложи отблясъци на обектите и повърхностите, основани чрез RTX технологията с голям брой равнища на качеството за тях о светлосенките, налични за разнообразни режими и авансово заложени настройки. Потвърждава се също по този начин цялостната поддръжка на Nvidida DLSS и DLAA, както и тази на голям брой и разнообразни резолюции, сред които 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 и 48:9, ръководство на равнищата на детайлизираност, пречистване на текстурите, SSAO и други

Ще има цялостна поддръжка за DualSense, адаптивните спусъци и хаптичната противоположна връзка и несъмнено опция за цялостна смяна на контролите за клавиатура, облачни сейвове и поддръжката на достижения, както за Steam версията на играта, по този начин и за тази, която ще се появи в Epic Games Store.

Ако пък пожелаете да извършите предварителна поръчка на Marvel’s Spider-Man Remastered, то ви чакат и съответните бонуси, които се показват в пет разнообразни „скил“ точки, ранно отключване на Spider-Drone джаджата и ранно отключване на три от специфичните костюми на Човека-паяк. По-долу може да видите и упоменатите систематични условия за играта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР