В началото на юли Ryanair обяви полети между София и

...
Коментари Харесай

Ryanair обяви полет София - Варна

В началото на юли Ryanair разгласи полети сред София и Варна. Те ще стартират да се извършват от 1 август, ще бъдат пет пъти седмично и ще са част от разширения график на нискотарифната компания за лятото.

Полетите ще бъдат до края на октомври, като сега на уеб страницата на превозвача може да се открият билети за петък и неделя за близо 33 евро в двете направления общо, като въпросната цена е за пасажер, пътуващ с минимално количество багаж.

Самолетните полети са добра опция на транспортите по суша сред София и Варна.
И други по линията
Това е първият път, в който ирландската нискотарифна самолетна компания взема решение да взе участие в транспортите по вътрешната линия, непокътната територия за " България ер ". Собственикът " Химимпорт " през свързани сдружения е и миноритарен акционер в сдружението концесионер на летищата във Варна и Бургас.

През годините другата нискотарифна самолетна компания направи опити да създаде линията на няколко пъти. Wizz Аir хвърча по линията София - Варна до 2010 година, след което приключи полетите, с цел да ги възвърне още веднъж през март 2017 година Те бяха спрени на 27 октомври 2018 година

През тази година обаче Wizz Air откри база в Бургас и започва 7 нови маршрута.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР