В началото на януари Кит Уилямс от Бризбейн пътувала до

...
В началото на януари Кит Уилямс от Бризбейн пътувала до
Коментари Харесай

„Движи се и мига“: В болнична вентилация заснеха нещо, което плаши пациентите до смърт

В началото на януари Кит Уилямс от Бризбейн пътувала до болница в Австралия, с цел да посети свекърва си. По време на диалога се оказало, че нещо живо плаши дамата. Нещо живеело във вентилацията, пълзяло и мигало.

Тя решила да ревизира отвора. Щом се доближила до него, тя видяла очи. Очертанията на съществото били размити, тъй че не било допустимо да го разпознава. Жената била шокирана. Тя извадила телефона си и почнала да снима.

Според нея съществото примигнало, огледало стаята и се размърдало. Понякога изчезвало, само че по-късно отново се прибирало. Свекървата декларирало, че от време на време чувствала досег. Всеки път си мислела, че идват сестрите, само че когато се обръщала, не виждала никого.

Снимки на мистериозното животно бяха оповестени във Фейсбук. Днес те се популяризират из цялата мрежа. Нещо в действителност се вижда през вентилационната решетка, само че какво е то е мистерия. Нито един консуматор в мрежата не е съумял да разпознава надничащото създание. Когато изображенията се разпространиха из интернет, дамата решила да отстрани обявата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР