В началото на връзката сексът е страстен, романтичен и забавен.

...
В началото на връзката сексът е страстен, романтичен и забавен.
Коментари Харесай

Не получавате достатъчно в леглото? Какво да направите?

В началото на връзката сексът е буен, сантиментален и занимателен. С всеки идващ път има какво ново да научите или получите от половинката си, само че с течение на времето стартира да става леко отегчителен. На какво се дължи това?
Липсата на задоволително свободно време, отмалялост, погрешно определена позиция, влошено здраве или неустановеност във връзката, могат да бъдат причина за това да не получавате задоволително в леглото.
Според данни на „ Journal of Sex Research “, 27 % от дамите и 41 % от мъжете в Съединени американски щати са полово незадоволени. В такива случаи има два разновидността – или заменяш колегата с някой различен, с който да опиташ нещо ново в секса, или приказваш намерено за казуса и дружно търсите решение.
Ако се замислите, вие може да намирате секса за отегчителен, само че половинката да не счита по този начин. Всичко идва от разбиранията на хората за секса, които внезапно се разграничават. А това може да е проблем за връзките на мъжа и дамата.
Така да вземем за пример за някои неналичието на романтика е началото на скучния секс. Ако меденият ви месец е последното време, в което сте били неотразими в леглото, а от него са минали години, замислете се какво може да извършите, с цел да върнете искрата сред вас.
Първата и най-важна стъпка да подобрите половия си живот, е да започнете открит диалог. Ако сте дали прошка на мъжа си за изневярата и продължавате да живеете дружно, даже може да си позволите да попитате какво му липсва, с цел да спи с друга. Поставете картите на масата и не се срамувайте да попитате кое го нервира или какво чака той от вас, а вие не го вършиме.
Понякога нежеланието на мъжа или дамата да вършат секс, могат да се дължат на чисто здравословен проблем. Онова, което да извършите е, да окажете поддръжка на другия.
„ Нека не се заблуждаваме – нито аз, нито ти си удовлетворен от секса “, „ Искаш ли да опитаме нещо ново? “, „ Наистина ли изпитваш наслаждение по време на секс с мен? “. Това са въпросите, които би трябвало да бъдат заложени.
Също по този начин, в случай че бъдете задоволително откровени, а не нападате (избягвате конфликта), ще получите отговорите на вашите питанки. Иначе рискувате да внесете напрежение и да се скарате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР