В началото на валутната търговия в понеделник курсът на долара

...
В началото на валутната търговия в понеделник курсът на долара
Коментари Харесай

Еврото е в подем

В началото на валутната търговия в понеделник курсът на $ пораства към йената, паунда и някои други валути и спада във връзка с еврото.

Инвеститорите чакат преразглеждане на паричнокредитната политика на Федералния запас на Съединени американски щати на следващото съвещание, което ще се организира на 19 и 20 март. Но анализаторите не чакат внезапна смяна на курса, смятайки че ще се удостовери изчаквателната позиция и е допустимо известно намаляване на метода на регулатора.

Тази седмица ще се организира и съвещание на Банката на Англия, пред която стои не простата задача за стабилизира финансовата система на страната на фона бурните процеси и неопределеността към Брекзит.

Фунтът стерлинг през днешния ден сутринта се намалява на практика във връзка с всички съществени международни валути. В публикация за неделното издание на The Telegraph министър председателят Тереза Мей прикани английските парламентаристи да проявят национализъм и да гласоподават за изискванията на съглашението, което тя е договорила с Брюксел.

Британската валута през днешния ден се намалява по отношение на $ с 0,08% - до $1,3280 за паунд и към еврото - с 0,18%, до 1,1715 евро за паунд.

В същото време общата валута повишава курса си към американската с 0,11% - до $1,1339 за евро от $1,1326 за евро приз закриване на търговията в Ню Йорк в петък.

Сутринта на пазара за едно евро дават 126,50 йени, с 0,18% повече от курса 126,27 йени з а евро в края на предходната сесия.

Доларът също нараства във връзка с японската валута - до 111,57 йени при курс 111,48 йени за $ в петък.

През предходната седмица доларът поевтиня с 0,8% към еврото и нарастна с 0,3% по отношение на йената. Общата валута се укрепи с 1,1% и във връзка с японската валута. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР