В началото на тази седмица компанията OpenAI представи най-новата версия

...
В началото на тази седмица компанията OpenAI представи най-новата версия
Коментари Харесай

Digital Age: В Седмицата на изкуствения интелект OpenAI и Google качиха рязко оборотите с нови анонси

В началото на тази седмица компанията OpenAI показа най-новата версия на технологията, която е в основата на нейния чатбот с изкуствен интелект ChatGPT. Тя се назовава GPT-4o и ще бъде публикувана измежду всички консуматори на ChatGPT, в това число и тези, които не са клиенти.

Тя е по-бърза от предходните модели и е програмирана да звучи разговорно, а от време на време даже флиртуващо в отговорите си на подкани. Новата версия може да чете и разисква изображения, да превежда езици и да разпознава страсти по образни изражения. Има и памет, с цел да може да си напомня предходни подкани. Чатботът може да бъде преустановяван и има по-лесен темп на диалог - няма закъснение сред задаването на въпрос и приемането на отговор.

По време на проява онлайн, употребяваща гласовата версия на GPT-4o, тя даде потребни оферти за това по какъв начин да се реши просто уравнение, написано на лист хартия, вместо просто да се реши. Ботът проучва компютърен код, превеждайки сред италиански и британски език, и интерпретира страстите в селфи на ухилен мъж. Използвайки топъл американски женски глас, програмата поздрави своите консуматори, като ги попита по какъв начин се оправят. Когато му беше изработен комплимент, той отговори: " Престани, караш ме да се изчервявам! ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР