В началото на тази година на пазара излезе първият брой

...
В началото на тази година на пазара излезе първият брой
Коментари Харесай

Поглед отблизо с B2Y Creative, творческото студио на Киноцентър Бояна

В началото на тази година на пазара излезе първият брой на Creative Bulgaria - особено издание на списание  " Мениджър ", което показва креативните, рекламните и информационни организации на пазара.

За нас  Creative Bulgaria е значим план, тъй като събра на едно място експертите от рекламния и информационен отрасъл, с цел да обсъдим дружно с тях до каква степен и какъв брой се е развил секторът. Мнозина основни компании споделиха оптимизъм и убеденост, че рекламният пазар ще продължи да пораства и да основава планове, почтени за клиенти, аудитория и интернационалните награди.

В поредност от изявления ви срещаме с главните участници, креативен планове, разбори и прогнози за рекламния пазар у нас от Creative Bulgaria

- креативното студио на Киноцентър Бояна. Мисията на екипа е да основава рекламно наличие, което не прекъсва значимото за потребителя наличие, а се трансформира в част от него. Компанията основава новаторско наличие посредством потребление на нетрадиционни запаси, които единствено кино студио може да даде.

В техните страници може да прочетете какво ги отличава и за какво техният взор към рекламата е друг.



 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР