В началото на седмицата жители и гости на столицата станаха

...
В началото на седмицата жители и гости на столицата станаха
Коментари Харесай

Арестуваха брутално клоуни на Витошка

В началото на седмицата поданици и посетители на столицата станаха очевидци на същинско комедийно шоу. Двама клоуни изиграха своята стратегия пред двама чиновници на реда, които пробваха да ги спрат, само че не съумяха.

В разгара на представлението един от гримираните актьори даже влезе в полицейския автомобил, а по-късно беше изведен от полицайка.. От фрагменти в обществената мрежа Facebook обаче излиза наяве, че нещата не са приключили толкоз занимателно, колкото са почнали. Клоуните са били задържани по жесток метод в центъра на София, на " Витошка ", видя Sofia24.bg.

`Арестуваха

От фотосите, оповестени в мрежата се вижда, че служителите на реда са притиснали към земята единия от клоуните, а от самото начало хората си мислят, че това е просто едно шоу. По-късно се появява и фотография от районното.

Цялата обстановка раздели мрежата на две. Някои консуматори считат, че задържането е било извънредно решение и клоуните в действителност не са артистите, а лицата с униформи. Други пък настояват, че въпреки всичко са попречили придвижването и е трябвало да бъдат арестувани.

" Хората имат потребност от това! Забравихме да се усмихваме! ", разяснява жена под видеото.

" Бих нарекъл ченгетата клоуни, само че ще обидя клоуните. Разликата сред полицията и нарушителите е работното облекло... ", прибавя мъж.

Ето и още мнения:

" Пичовете са световноизвестни “street " артисти, а реакцията на нашите си е позор... " ;

" Полицаите бяха прекомерно търпеливи с тези …, липса на всякакво почитание, плюете ги и ги критикувате, само че в случай че бяха по-груби и не им бяха изтърпяли нелепостите незабавно щяхте да писнете, че ползват принуждение. Щом ги арестуват очевидно има защо, само че не - постоянно би трябвало да се оплюе полиция, закони и така нататък, когато не са угодни някому, по тази причина сме на това състояние " ;

" Да се правиш на маймуна на такова място... даже не е смешно. Прибавям и това, че не одобрявам клоуните поначало. НЕ разбирам нито хумора им, нито смисъла " ;

" Това не е изкуство, а насмешка с органите на реда! " ;

" Когато някой подобен смешник ви скочи пред колата и го блъснете, след което да влезете да го излежите - тогава ще разберете, че служителите на реда си правят работата. Живея в Гърция и един смешник от България тъкмо като тези скочи пред кола и до там. Човекът в пандиза - той на оня свят.... " ;

" Малко възприятие за комизъм в служителите на реда няма ли, това са улични артисти, най-сетне някой да накара българина да се засмее ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР