В началото на пленарното заседание днес Калин Василев от ГЕРБ

...
В началото на пленарното заседание днес Калин Василев от ГЕРБ
Коментари Харесай

Калин Василев е новия депутат от ГЕРБ на мястото на Николай Нанко

В началото на пленарното съвещание през днешния ден Калин Василев от ГЕРБ постави клетва като народен представител. Той поема освободеното депутатско място на Николай Нанков, който стана заместник-министър в Министерството на районното развиване.
Преди два дни Народното събрание приключи пълномощията на Николай Нанков като депутат след подадената от него оставка. ЦИК разгласи, че Калин Василев от листата на ГЕРБ от 11 избирателен регион - Ловешки, би трябвало да попълни свободното място в 44-тото Народно заседание.

Калин Димитров Василев (42 г.) е роден в Луковит. Завършил е междинното си обучение в СОУ „ Алеко Константинов “ в града. Висшето приключва в Икономически университет Варна - бакалавър. Магистър от Стопанска академия „ Димитър А. Ценов “ - Свищов, компетентност „ Икономика на търговията”, със следдипломна подготовка от институт при УНСС - съдебно-счетоводни експертизи. Работил е главно като счетоводител в частния бизнес, в това число като притежател на счетоводна къща, оповестява БНР.

В интервала 2011-2015 година е ръководител на Общински съвет Луковит. Остава на поста до влизането му в Народното събрание през май 2017 година За по-малко от месец се оказа отвън Народното събрание, откакто Николай Нанков напусна държавното управление и се върна в Народното събрание като народен представител. И зае мястото му, когато той подаде оставка като депутат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР