В началото на октомври съдия Енгорон нареди публикация на Truth

...
В началото на октомври съдия Енгорон нареди публикация на Truth
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е заплашен със затвор, след като наруши заповедта за забрана в случай на измама на стойност 250 милиона долара

В началото на октомври арбитър Енгорон подреди обява на Truth Social да бъде отстранена и наложи лимитирана заповед за възбрана „ във връзка с издание или обществено говорене за който и да е член на моя личен състав ".

В петък сутринта обаче съдията означи, че обявата към момента е налична на уеб страницата на акцията на Тръмп за 2024 година, което нарушава заповедта. Оттогава той беше отстранен.

Говорейки в съда, той сподели: „ Наредих му неотложно да отстрани обявата и той сподели, че я е свалил.

„ Въпреки тази заповед, нощес научих, че обидната обява в никакъв случай не е била премахвана от уеб страница. Това е жестоко нарушаване на заповедта. Дадох ясно да се разбере, [че] неспазването ще докара до съществени наказания.

„ Запалващите лъжи могат и са довели до съществени физически пострадвания. Сега ще разреша на ответника да изясни за какво това не би трябвало да приключи с съществени наказания или вероятно бих могъл да го вкарам в пандиза. "

Доналд Тръмп се връща в съда за $250 млн. " нагласен " развой за машинация, заведен от " коренен лунатик " < /p>

Крис Кисе, юристът на Тръмп, сподели: „ Доколкото разбрах, това в действителност беше непреднамерено.

„ Публикацията на Truth Social беше свалена, когато съдът изиска. Truth Social беше свален и Тръмп в никакъв случай повече не разясняваше личния състав на съда, само че наподобява, че никой не го е свалил на уеб страницата на акцията.

„ Жалко е и се оправдавам от името на моя клиент. “

Прочетете повече от Sky News:
Тръмп съди някогашен разузнавач за изказвания за „ полов акт “
Instagram съжалява, откакто „ терорист “ добави към палестински профили

Изображение: Бившият президентът е съден по обвинявания, че е направил машинация

В изтрития по-късно блог Truth Social Тръмп нападна служителката на съдията, като показа обява на различен консуматор за нейното наличие на събитие с водача на болшинството в Сената Чък Шумър.

Тръмп загатна в обявата, че юристът е имал персонална връзка с господин Шумър, демократ.

Прокурорите настояват, че някогашният президент, който сега води в конкуренцията да стане претендент на републиканците за Белия дом през идната година, извършваше измами в продължение на години, до момента в който изграждаше портфолиото си от парцели.

Тръмп отхвърля да е направил каквото и да било нарушаване, назова процеса „ нагласен “ и твърди, че е бил заведен в съда от „ коренен лудатик “ прокурор. Той се върна в Манхатън за третата седмица от процеса във вторник.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР