В началото на новата седмица ще видим в действие някои

...
В началото на новата седмица ще видим в действие някои
Коментари Харесай

Мастърс в Монте Карло и няколко двубоя с българско участие: Коментирайте днешните мачове


В началото на новата седмица ще забележим в деяние някои от най-големите звезди на българския тенис. Димитър Кузманов стартира присъединяване си на Чалънджър шампионата в Мадрид, като негов конкурент ще бъде не какъв да е, а някогашният №7 в света Фернандо Вердаско. Мачът посред им е трети в програмата на централния корт и ще стартира не преди 15:30 ч.

Още двама българи ще се изявят на равнище Чалънджър през днешния ден. Александър Лазаров ще се изправи против 355-ия в ранглистата Милян Зекич в борба за място в главната скица в Барлета, като дуелът е плануван за 11:00 ч. Междувременно Адриан Андреев доближи до последния кръг на пресявките в Сарасота, където ще играе против международния №434 Моез Ечаргуи.

В Анталия българският народен тим ще стартира присъединяване си в група Б на шампионата от група I на Евро-африканската зона в шампионата Billie Jean King Cup. Съперник на националките ни ще бъде Австрия, като началото на конфликта е от 15:00 ч. Капитанът на българския отбор Дора Ангелова няма да може да разчита на първата ни ракета Виктория Томова, която през вчерашния ден игра край на шампионата в Оейраш. Останалите тенисистки в българския състав са Изабелла Шиникова, Джулия Терзийска, Йоана Константинова и Росица Денчева.

Интригуващи конфликти ни чакат и на Мастърс шампионата в Монте Карло. Фабио Фонини и Артур Риндеркнеш ще открият програмата на централния корт в 12:00 ч., след което участващият с „уайлд кард“ Стан Вавринка ще се завърне на клея в Княжеството, а негов конкурент ще бъде Александър Бублик. Деветият в схемата Яник Синер ще се изправи против Борна Чорич, а в последния мач от програмата ще забележим доста забавен конфликт на ветерани, в който един против различен ще излязат Жо-Вилфрид Цонга и Марин Чилич.
Корт „Рение III“, начало в 12:00 ч.
Фабио Фонини – Артур Риндеркнеш
Стан Вавринка – Александър Бублик
Борна Чорич – Яник Синер
Жо-Вилфрид Цонга – Марин Чилич

Качествени дуели ни чакат и на Court Des Princes. Диего Шварцман ще се изправи против Аслан Карацев, а Пабло Кареньо Буста стартира присъединяване си против Себастиан Баес.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР