В началото на нова връзка е важно не само да

...
В началото на нова връзка е важно не само да
Коментари Харесай

Как отблъскваш мъжете според зодията ти

В началото на нова връзка е значимо освен да проверим зодиакалната ни съгласуемост, само че и да се погрижим и за нашите самостоятелни отрицателни черти, които биха отблъснали индивида до нас.

Ако разберем от рано какво от характера ни би развалило връзките ни, то бихме могли да вземем ограничения в името на хармоничната ни връзка.

Ето и кои са отрицателните черти на всяка зодия, които биха отблъснали един мъж.

Овен
Имаш мощен спортен дух и даваш всичко от себе си във всяко начинание. Понякога това може да се изтълкува неправилно.

Телец
Знаеш, че инатът на зодията ти е емблематичен. Много хора намират за извънредно изнервящ обстоятелството, че за нищо на света не би трансформирала мнението си.

Близнаци
Няма нищо неприятно в това, да бъдеш отзивчив, само че от време на време прекаляваш с празните приказки. Научи се да даваш думата и на колегата си.

Рак
Емоционалната ти натура не е по усета на всеки. Опитай се да бъдеш по-тактична и сдържана.

Лъв
Обичаш да ти обръщат внимание, само че от време на време изискваш прекомерно доста. Никой не обича егоисти и нарцисисти.

Дева
Ти си наясно със себе си и знаеш чудесно какво искаш. Понякога обаче може да си навлечеш неодобрението на мъжа до теб поради това, че искаш всичко да се случва тъкмо по твоя метод.

Везни
Трудно взимаш решения, тъй като искаш да угодиш на всички. В това няма нищо неприятно, само че е добре понякога да отстояваш позицията си, тъй като в противоположен случай ще бъдеш етикирана като слабохарактерна.

Скорпион
Ти си доста буйна и даваш всичко от себе си, когато пристигна време да изконсумираш физическото привличане. Внимавай обаче да не се държиш прекомерно полово и нападателно, тъй като това би отблъснало доста мъже.

Стрелец
Ти си енергична и непредсказуема. Партньорът ти би трябвало да разполага със същия енергиен ресурс, с цел да устоява на бързите ти темпове. Това може да докара до нежелана психическа изтощеност.

Козирог
Ти си поставяш високи цели и нямаш време за губене. Някои ти се възхищават за това, а други те намират за арогантна. Помни, че няма нищо неприятно в това, да признаеш, че от време на време може и да не си права.

Водолей
Трудно показваш възприятията си и постоянно хората те считат за прекомерно студена и резервирана. Опитай се да бъдеш по-открита, когато усетиш, че индивидът против теб си заслужава напъните.

Риби
Ти живееш в личен свят и си намерила метод да опитомиш вътрешния си безпорядък... Поне през множеството време. Имаш потребност от някого, който да те опитомява и да внася ред в живота ти, само че не прекалявай, тъй като това може да го изтощи.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Възрастни съпрузи умират в злополука и отиват в Рая. Там херувимчета, нектари, биохрани, леки опиати, всичко както си би трябвало. Дядото погледнал, погледнал, блъснал един плесник… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВодач е Младен МариновСрещу тях е формирано бързо произвеждане за незаконно прекосяване на границатаДоставените количества незабавно са разпределени към Регионалните здравни инспекцииТе желаят да създадат инсталирането на добавки по-лесноДрогата е открита в завод край СливенНовите условия са в действие за всички жители над 6-годишна възрастПромените в изборните закони в редица ръководени от републиканците американски щати подкопават гражданските права. Най-вече на чернокожите. Това е тежко посягане върху демокрацията, написа в коментара си Инес Пол.По непотвърдена информация са се блъснали камион, лек автомобил и джипПреброяването е наложително, разяснява Магдалена Костова от Национален статистически институт " Аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, само че за това като му пристигна времето ", написа Трифонов във " Facebook " Потребители се оплакват от дефектни и счупени мебели " Това е сериозен сигнал, че корупцията в България е пуснала дълбоки корени ", разяснява на брифинг служебният премиерКаква беше причинатаДмитрий Гудков счита, че се цели да му се попречи да се кандидатира на парламентарните избори през септември Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР