В началото на миналия месец, Sucker Punch анонса на специалното

...
В началото на миналия месец, Sucker Punch анонса на специалното
Коментари Харесай

Iki Island ще вземе предвид историята ви в Ghost of Tsushima

В началото на предишния месец, Sucker Punch анонса на специфичното издание на Ghost of Tsushima дружно с допълнение за играта с името Iki Island. тази седмица имаме значимо обяснение за въпросното DLC. Освен ново наличие, което ще ви води към прилежащия на Тцушима остров, вие ще получите нови скинове, напълно нова среда и врагове.

В неотдавна оповестено изявление в GameSpark, креативният шеф на играта Нейт Фокс и арт шефът Джоана Уонг споделят, че с Iki Island (което ще може да играете след старта на Действие второ), играта ще помни всички тези персонажи, с които сте се срещали и това ще повлияе на развиването на главната сюжетна линия и напредъка ви.

Що се отнася до режисьорската версия, която следва да се появи, Фокс изяснява, че е избрал това име за специфичното издание, защото по-голямата част от новите неща тук са добавки към базовата игра, както и някои характерности, съобразени с опциите, които предлага особено PS5. Променено е и държанието на конете, които да бъдат употребявани не просто, като транспортно средство, само че и нов метод за подхождане към враговете.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР