В началото на миналия месец Honor представи в Китай сгъваемия

...
В началото на миналия месец Honor представи в Китай сгъваемия
Коментари Харесай

Honor представи глобалната версия на сгъваемия смартфон Magic V2 RSR Porsche Design на цена от €2699

В началото на предишния месец Honor показа в Китай сгъваемия смарт телефон Magic V2 RSR Porsche Design, който беше първото устройство, основано в съдействие с Porsche Design. Сега производителят показа световната версия на устройството. Това се случи през вчерашния ден, в самото начало на тазгодишното издание на, който се организира в Барселона за следващ път. Honor също по този начин разкри цената на устройството за пазарите в Европейски Съюз и Англия.

Струва си да се означи, че Honor Magic V2 RSR Porsche Design не се разграничава доста от елементарния Magic V2.

Най-забележимата смяна е сивият цвят на корпуса Agate Grey. Porsche употребява този цвят за довеждане докрай на каросерията на другите генерации на колите си Boxster, Cayman и 911.

Освен това Magic V2 RSR Porsche Design има изпъкнала част тъкмо в средата на гърба си. Според разработчиците това отдава „ респект на колите Porsche “.

Наред с това Honor не е направила никакви хардуерни промени в Magic V2 RSR Porsche Design. Това значи, че спецификациите на смарт телефона са идентични с тези на Magic V2. За сметка на това Magic V2 RSR Porsche Design получава 1 TB памет, както и калъф Porsche Design и деен стилус.

За продуктивността на смарт телефона дава отговор флагманският процесор Snapdragon 8 Gen 2 на Qualcomm. Устройството разполага с два екрана: вътрешен 7,92-инчов LTPO OLED екран с разграничителна дарба 2156 × 2344 пиксела и периодичност на освежаване 120 Hz и външен 6,43-инчов LTPO OLED екран с разграничителна дарба 2376 × 1060 пиксела и периодичност на освежаване 120 Hz.

Автономността на устройството се обезпечава от огромна батерия с потенциал 5000 mAh с поддръжка на 66W бързо кабелно зареждане. Устройството разполага с тройна настройка на камерата. Тя се състои от главен 50МР датчик с бленда f/1,9, 20МР датчик с бленда f/2,4 и 50МР датчик със „ суперъгъл “ с бленда f/2,0. Налична е и предна камера с бленда f/2,2.

Honor Magic V2 RSR Porsche Design е разполагаем за предварителна поръчка в Европейски Съюз и Англия от през вчерашния ден. Първите доставки на устройството ще стартират на 18 март. Можете да се сдобиете с новия артикул за 2699 евро в Европейски Съюз и 2349 паунда във Англия. Honor Magic V2 RSR Porsche Design е с 35% по-скъп от Magic V2 в Европейски Съюз и с 38% по-скъп в Обединеното кралство.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР