В началото на миналия месец, Google изненадващо края на Stadia

...
В началото на миналия месец, Google изненадващо края на Stadia
Коментари Харесай

PlayStation инвестира в новото студио на Реймънд

В началото на предишния месец, Гугъл изненадващо края на Stadia Games and Entertainment, отделът в клауд гейминг услугата на компанията, която беше виновна за създаването на видеоигри за платформата. Действието на компанията предизвика голям брой спекулации по отношение на бъдещето на самата облачна услуга за стрийминг на видеоигри, а Гугъл оповестиха, че смяната се постанова поради смяна на фокуса в работата им: Гугъл има предпочитание да стартира да лицензира технологията си към други компании. Внезапното преустановяване на работата на отдела остави също така и 150 индивида без прехранване – известни имена от гейм промишлеността с опит в студиа, като Ubisoft, Elelctronic Arts и.

Един от ръководителите на SG&E, Джейд Реймънд, не е останала дълго без занятие и към този момент има лично студио, което неотдавна получава поддръжка от сериозна компания в сектора, за което предава GamesIndustry.biz.

Реймънд, деец в гейм промишлеността и експерт, който стои в основата на триумфа на планове, като Assassin’s Creed и Splinter Cell: Blacklist е създател на Haven Entertainment Studios. Базираната в Монреал компания към този момент е почнала работа по своята първа игра, която ще е автентичен артикул за платформата на PlayStation.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР