В началото на месеца научнофантастичният блокбъстър Армагедон“ отбеляза официално 25-ия

...
В началото на месеца научнофантастичният блокбъстър Армагедон“ отбеляза официално 25-ия
Коментари Харесай

25 години след премиерата: Проклятието на „Армагедон“ се стовари върху актьорите

В началото на месеца научнофантастичният блокбъстър „ Армагедон “ означи публично 25-ия си празник. Макар и боза с неуместен сюжет, филмът за група сондьори, заели се със спасяването на Земята от метеорит, изкара 800 милиона $ в боксофиса и известността му не спада до през днешния ден.

 

Актьорите на продукцията обаче за жалост нямат този шанс. Брус Уилис, който влезе в основната роля е покосен от деменция и към този момент не е в положение да познае даже най-близките си хора. С всеки минал ден положението му се утежнява фрапантно. Поради тази причина петте му дъщери от двата му брака с Деми Мур и Ема Хеминг, са непрекъснато към него, до момента в който към момента има някакъв смисъл.

 

По това време Бен Афлек беше напълно млад, само че към днешна дата, той също мина през доста драми в персоналния си живот след фотосите на „ Армагедон “.

Той влиза 3 пъти в клиника за алкохолици и най-после се ожени за бившето си гадже, само че пък напълно не е за жалост, имайки поради, че въпреки всичко става въпрос за самата Дженифър Лопес.

 

Секссимволът Лив Тайлър на практика е завършила с актьорската си кариера и към днешна дата малко на брой си я спомнят. Най-вече тези, които си пускат скрито клипове на бандата на татко й – „ Аеросмит “. Синеоката хубавица живее надалеч от публичността и отглежда 3 деца.

 

Един от любимците на Куентин Тарантино – зъбатият Стийв Бушеми, съвсем не се снима в киното към този момент и се реалокира в малкия екран. Преди 4 години той претърпя голяма покруса – онкологично заболяване лиши брачната половинка му Джо, с която имаха брак, траял три десетилетия.

 

Да не пропущаме и мускулестия Майкъл Кларк Дънкан, който към този момент не е сред нас. След „ Армагедон “ той направи огромния си пробив с ролята си в „ Зеленият път “, само че инфаркт го умъртви в съня му единствено на 54.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Армагедон “ Брус Уилис Деми Мур Ема Хеминг бен афлек Дженифър Лопес Лив Тайлър Куентин Тарантино Стийв Бушеми Майкъл Кларк Дънкан
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР