В началото на месец септември Apple ще представи новия iPhone

...
В началото на месец септември Apple ще представи новия iPhone
Коментари Харесай

С какво iPhone 11 Pro Max се различава от iPhone 11 Pro?

В началото на месец септември Apple ще показа новия iPhone 14 и до момента в който някои хора ще купят смарт телефона единствено, с цел да имат последния модел, то мнозина чакат представянето на новите модели, с цел да купят предишен модел на по-ниска цена. Именно към тези хора е ориентирана и днешната публикация в която ще ви опишем някои от главните разлики сред iPhone 11 Pro и, които оферират отлични параметри, камери и технологии на доста по-ниска цена.

Ако сте почитател на Apple, то евентуално знаете, че разликите сред смарт телефоните от потомство 11, 12 и 13 са пренебрежимо дребни. Именно това прави и моделите 11 Pro и 11 Pro Max идеални за хората, които търсят високо качество евтино. Въпреки, че моделите бяха показани в края на септември 2019 година, те към момента са настоящи и ще получат най-малко две нови версии на операционната система iOS, в това число и iOS16, която чакаме през идващия месец. Какви обаче са разликите сред двата “айфона “ и заслужава ли си да закупим Pro Max модела на Apple през 2022 година?

Основни разлики
Основната разлика, която няма по какъв начин да не забележите е размерът. Докато за някои той е без значение, то при смарт телефоните сигурно има и от Apple са наблегнали точно на това при създаването на телефоните. Дисплеят на iPhone 11 Pro е с диагонал от 5.8 инча, до момента в който този на по-големия е с 0.7 инча повече или тъкмо 6.5 инча. По-големият екран е и с по-добра резолюция - 2688 х 1242 пиксела резолюция при 458 ppi против 2436 х 1125 пиксела резолюция при 458 ppi Цялостният размер на телефоните също е друг с дължина от 14.4см и широчина от 7.14см за 11 Pro против 15.8см и 7.78см за 11 Pro Max. Дебелината на двата телефона е идентичните 8.1мм. Теглото на iPhone 11 Pro Max също е с 38 грама повече и доближава 226 грама, до момента в който това на 11 Pro е 188 грама.
`С

Технически характеристики
Двете устройства споделят еднакъв процесор Apple A13 Bionic, както и една и съща технология Super Retina OLED технология на екрана. Камерите също са идентични с резолюция от 12MP за всички датчици и друго фокално разстояние позволяващо ултрашироки фотоси, както и телефото фрагменти. Камерите разполагат с двойна оптична стабилизация, нощен режим и по този начин мечтаният от всички режим „ Портрет “, който разрешава замъгляване на задния декор. Заедно с това телефоните оферират и до 4К видеозапис с до 60 фрагмента в секунда и до 240 фрагмента в секунда при 1080р. Предната камера също е с резолюция от 12MP, а до нея е ситуиран и датчикът за лицево различаване.
`С

Разлики можем да открием и при батериите, като още веднъж преимуществото тук е при. По-големият „ айфон “ е оборудван с 3969мАч батерия спрямо 3046мАч батерия при 11 Pro. Двете устройства също по този начин разполагат с 4GB RAM, избор сред 64GB до 512GB място за предпазване, водоустойчивост със документ IP68, който разрешава оптималната дълбочина от 4 метра — до 30 минути и еднакъв дизайн със закръглена странична рамка. Друга съществена разлика, която не е за занемаряване е цената. Когато създадем съпоставяне, можем да забележим, че по-големият 11 Pro Max предстоящо държи по-висока цена поради по-големият екран и по-голямата батерия, само че разликата би била пренебрежима на фона на това което по-големият модел предлага.
Какъв " айфон " и от къде да го закупим?
Въпреки, че смарт телефоните към този момент са на близо три години, към момента могат да се намерят непокътнати или даже неразопаковани бройки в уеб страниците за продажба като bg да вземем за пример. Тестови бройки или останали на склад такива даже могат да прибавят още един плюс към устройствата, а точно приемането на бързо зарядно и слушалки в комплекта. Тези аксесоари бяха отстранени от кутиите на новите смарт телефони след представянето на iPhone 12 и постоянно са търсени от новите притежатели на „ айфони “.

В умозаключение можем да стигнем до извода, че предлага по-голям екран и по-голяма батерия, които евентуално ще се харесат на множеството хора, съдейки по това, че през тази година моделът Mini, който видяхме при iPhone 12 и iPhone 13 няма да получи ново потомство, а огромна част от клиентите се ориентират към по-големите устройства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР