В началото на месец ноември раздялата на модела Джулиана Гани

...
В началото на месец ноември раздялата на модела Джулиана Гани
Коментари Харесай

Джулката и Илиян се разделиха, а пробойните във версиите им стават все по-видими

В началото на месец ноември раздялата на модела Джулиана Гани и фитнес инструктора Илиян Найденов ни пристигна като гръм от ясно небе. Тогава за следващ път се убедихме, че зад блестящите селфита, необятните усмивки и скъпите почивки нерядко се крие една гнила реалност. 

Но в действителност се получава по този начин, че колкото и сякаш обществено вършат всичко, разкривайки грозни секрети за другия, истината ще бъде напълно друга. И признаците за това ги виждаме още през цялото време на абсурда. Ето и кои са " пробойните " във версиите на двамата, като разгледаме събитията относително хронологично:

2 ноември

Тогава се появяват първите сторита на моделката, в които тя ни изяснява какъв измамник и непрокопсаник е брачният партньор ѝ, който се възползвал от командировката ѝ и поканил момиче в дома им за интимни милувки. 

4 ноември

" Когато си в къщата на един мъж, той към този момент не гледа на теб като на дамата с бруталната поддръжка, облекла и аксесоари.  Първоначално живее с тези неща, а след това и Мис Свят да си, той не го вижда това, а ти си дамата, която чисти, готви и гледа детето му ", признава Джулката през сълзи в ефирен ефир. 

Илиян Найденов обаче разгласява записи от 4-5 ноември, в които Джулката е в напълно друга светлина. Там тя споделя на към момента сегашния си мъж, че имало страхотни мъже по света, а либитото ѝ станало двойно. " Направо ще се разцепя ", признавала тя на Илиян малко след изявлението, в което оплакваше фамилията си. 

Виж още: Постъпката на Морунов в " Игри на волята " провокира удивление! Защо никой участник не го поздрави 

11 ноември

Илиян проговаря! След седмица, в която той бе оплуван, фитнес инфлуенсърът качи скандални записи, от които се чува по какъв начин Джулката заплашва, че ще прати сина им в поправителен дом. Самият Илиян отхвърли да е канил някого за невярност в дома си, само че и не отхвърли изневярата като цяло. Тогава обаче Илиян, потвърждавайки, че е желал да спести на себе си, на околните си и на онлайн общността " цирка ", хвърли обвинявания върху Джулката.

12 ноември

Въпреки че Илиян искаше да защищити всички ни от " цирка ", на 12 ноември той продължи, като той съобщи, че от дълго време е жертва на закани, включително и за живота си, като продължи да обявява версията, че Джулката не демонстрира кой знае какъв интерес към детето им. 

Виж още: Атанас Колев се присмя на Джулката: Първо страда за сина си, по-късно си боядисва косата

13 ноември

" Циркът " продължи, като Джулката хвърли нови обвинявания към брачна половинка си - че я бие. Това в действителност направи майка ѝ, която даже размаха и правосъдно решение. Тя упрекна зетя си, че взел всичките пари на щерка ѝ. Към този миг към този момент Джулката беше личност нон-града в Instagram, а почитателите ѝ сипят обвинявания по отношение на качествата ѝ на майка. Забелязват и, че тя извънредно рядко е разгласила сторита със сина си. 

17 ноември

Джулката през сълзи изяснява в стори какъв брой доста ѝ липсва синът ѝ, като той надали не е под домакински арест при татко си. Нещо, което и ние като " очевидци " на онлайн войната видяхме, че не е напълно по този начин, а Давид, който по думите ѝ е бил болен и с 40 градуса температура, се разхождаше из парковете на Монтана. Тогава тя съобщи, че никоя институция не ѝ спомага да види сина си, а тя не един път ходила до Монтана в опити да види Давид.

18 ноември

Нов ден, нов епизод на сагата! Илиян хвърли нови обвинявания - по думите му Гани е отишла единствено един път до Монтана, с цел да потърси сина им и то... във фитнес залата на татко му. Нещо повече - тя не желала да види Давид, а да го отнеме от Илиян. Тогава Илиян пусна и нови записи - единият е от въпросния " 4-5 ноември ", в което разбираме за либидото на Джулката, а другият е запис, съгласно който моделката постанова Илиян, до момента в който той ръководи автомобил и дефинира вероятността да катастрофират като " орис ". 

Виж още: Любовните забивки в " Игри на волята ": Участниците, закачките, любовта и палавите намеци 

Откъде историята " мирише "? 

От прекалено много места! Първо, в оповестените записи Джулиана на няколко пъти споделя за изневярата на мъжа си - нещо, което той и досега не отхвърля. Второ - макар че Джулката в изявление съобщи, че не е подготвена за нова връзка, очевидно се " сцепва ", както описа в диалога за либидото си. Все още не разбираме за какво, в случай че Илиян не желае " циркове ", предизвика такива, сякаш защитавайки се. Всички записи до момента са пускани с аргумента, че той желае да отбрани себе си и фамилията си, само че всъщност той просто атакува Джулката. Трудно ни е да проумеем и какви са същинските планове на Джулиана към сина ѝ - в някои сторита тя плаче за него, а в други споделя, че не ѝ пука и е подготвена да си роди друго дете. Още не сме разбрали повече и за документа от правосъдна медицина. Уж Илиян все пази себе си от изказванията на Джулиана, а към момента не е коментирал този документ. 

От цялата история обаче е ясно, че жертвата е дребният Давид, който по нищо не е заслужил да бъде инструмент в ръцете нито на Илиян, нито на Джулиана. В един от записите Джулиана разяснява, че синът ѝ е прекомерно дребен, с цел да разбере какво се случва сред нея и другите мъже, само че Давид ще порасне, а записите, които татко му сякаш не желае да пуска, ще останат.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/
https://www.instagram.com/naydenov.fitness/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР