В началото на лятото е традиция голяма част от членовете

...
В началото на лятото е традиция голяма част от членовете
Коментари Харесай

Най-красивото кралско семейство с лична снимка

В началото на лятото е традиция огромна част от членовете на кралските фамилии да разгласяват нова своя фотография, с която да пожелаят приятна лятна почивка на поданиците си. Изключение не направи и принц Карл Филип.
 Принц Карл-Филип, принцеса Маделейне и последните действия на шведското кралско семейство
Колко натоварено е шведското кралско семейство

Принц Карл-Филип и принцеса Маделейне с нови изяви

Семейството на по-малкия наследник на крал Карл Густав и кралица Силвия се счита за едно от най-красивите кралски двойки. И не е чудно за какво - лятната фотография на Карл Филип със брачната половинка му София и трите им деца е доказателство.

На фрагмента виждаме в повърхностно лятно облекло, като принцът е с къси панталони, а принцесата - без грим. Тримата им синове - седемгодишният принц Александър, петгодишният принц Габриел и двегодишният принц Юлиан също наподобяват ваканционно.

Семейството за поредна година разгласява сходен кадър, като през 2021 година за първи път на него присъстваше бебето Юлиан, а предходната година фотографията беше направена измежду поле с цъфнали маргарити.

Макар да носят купата " принц ", децата на Карл Филип, като и тези на по-малката му сестра Маделейне не са публични членове на кралското семейство и обръщението към тях не би трябвало да е. Това гласи решението на крал Карл Густав от 2019 година, напомнят People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР