В началото на кариерата си тя упорито твърдеше, че е

...
В началото на кариерата си тя упорито твърдеше, че е
Коментари Харесай

Бритни Спиърс проговори за девствеността си: Направих го на 14!

В началото на кариерата си тя настойчиво твърдеше, че е девствена и се пази само за бъдещия си брачен партньор. Дори по време на вземане-даването си с Джъстин Тимбърлейк тематиката за секса като че ли бе забулена в тайнственост. След края на връзките им той самият призна, че надалеч не са били толкоз целомъдрени, колкото се опитваха да се показват в общественото пространство.

Неочаквания самопризнания на Бритни Спиърс към днешна дата обаче връщат лентата още по-назад. В биографичната си книга тя на уше разкрива, че се е разделила с девствеността си едвам на 14-годишна възраст. Първият ѝ мъж бил другар на по-големия ѝ брат на надалеч по-сериозните 17 години. Така накратко изпълнителката развенча мита за девственото си минало и наред с поредицата кавги в интимния си живот в последните години и в този момент прибави доза пикантност.

За похлупак прекарванията ѝ в книгата могат и да се одобряват като гвоздей в ковчега на спрягания за първи Джъстин Тимбърлейк. Години след края на връзката им двамата към момента остават като една от най-популярните двойки в сектора. Когато завършиха връзките си, те не съумяха да запазят прилични връзки в медиите даже по въпроса за общите си полови прекарвания.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР