В началото на кампанията за преизбиране на Джо Байдън само

...
В началото на кампанията за преизбиране на Джо Байдън само
Коментари Харесай

Одобрението към американския президент Джо Байдън спада

В началото на акцията за преизбиране на Джо Байдън единствено 33% от американците споделят, че утвърждават ръководството му във връзка с стопанската система и единствено 24% споделят, че икономическите условия в страната са в добра форма, сочи изследване на Асошиейтед прес и Центъра за проучване на публичното мнение " Норк ".
Прочетете още
Общественото утвърждение на метода, по който Байдън ръководи стопанската система на Съединени американски щати, остава едва във време на висока инфлация, комплицирана обстановка на имотния пазар и безпокойствие, обвързвано с неплатежоспособността по държавните облигации. Мнението на американците по отношение на напъните на Байдън да понижи насилието, причинявано от огнестрелни оръжия, да одобри съответните политики по въпроса, а също и по имиграционните въпроси, също е преобладаващо отрицателно. Само 31% споделят от интервюираните, че са удовлетворени от представянето на президента по двете наболели тематики. Като цяло 40% са декларирали, че утвърждават метода, по който Байдън си прави работата, което значително съответствува с равнището му на утвърждение през последната година и половина.

Скорошната поредност от всеобщи стрелби из цялата страна, в това число стрелбата в мол в Тексас този месец, която взе осем жертви и рани седем души, накара доста хора да се замислят и да изискат Байдън и депутатите във Вашингтон да вземат ограничения против насилието с огнестрелно оръжие. Проучването сочи, че единствено към половината от демократите поддържат метода, по който Байдън се оправя с миграцията и оръжията, съобщи Българска телеграфна агенция. 

По въпроса за стопанската система 61% от демократите утвърждават дейностите му, в съпоставяне със 75%, които утвърждават цялостното му ръководство. Въпреки това 36% от демократите споделят, че Съединени американски щати вървят в вярна посока, а измежду републиканците - единствено 7%. По отношение на стопанската система 41% от демократите считат, че положението й е положително, до момента в който едвам 7% от републиканците са на същото мнение.

В изследването са взели участие 1680 души от 11 до 15 май. Статистическата неточност е в границите на 3,4 процентни пункта.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР