В началото на годината търговска верига ЗОРА направи редизайн на

...
В началото на годината търговска верига ЗОРА направи редизайн на
Коментари Харесай

ЗОРА посрещна 26-тия си рожден ден със значителен ръст в онлайн продажбите

В началото на годината комерсиална верига ЗОРА направи редизайн на корпоративния си уебсайт, обнови онлайн магазина и мобилната му версия в сходство с новия фирмен бранд. Проектът беше създаден и сбъднат от Cloud Cart на съвременна платформа, предоставяща доста усъвършенствани интерфейс, цифров маркетинг и благоприятни условия в интернет пространството. „ Новият образ на уеб страницата и усъвършенстваните функционалности способстваха за по-бърза обработка на поръчките, усъвършенстване на логистичните процеси и съкращаване периода на доставка, с което отчитаме повишение удовлетвореността на клиентите и по-голямо доверие в марката. Постигнахме по-добра информираност и лесна навигация за потребителите, следвайки зелена политика като предоставяме в електронен вид документи за продажба, указания за приложимост и други и фрапантно намалихме хартиените носители. “  информираха   от ЗОРА. За деветте месеца на 2017 година онлайн продажбите на ЗОРА нарастват в сходство с пазарните трендове и фирменото развиване с над 21%. Продадените артикули онлайн са доста повече в съпоставяне със същия интервал на 2016 година

Ръст се регистрира и при междинната стойност на поръчките. Продажбите за интервала са с превес на бяла техника, поради че следва по-силен търговски интервал за така наречен черна и ИТ техника. Очакванията до края на годината са да се резервира наклонността за резистентен напредък на онлайн продажбите, да се завиши потребителското търсене към ИТ техника, тв приемници, дребна техника, климатици, отоплителни уреди, перални, сушилни, миялни, уреди за вграждане, готварски печки.

Повишеният интернет рейтинг, доста увеличеният брой на новорегистрирани консуматори и нови почитатели в обществените мрежи направиха уеб страницата известен и желан онлайн магазин, предоставящ на своите консуматори елементарен и бърз метод за извършване на покупки, атрактивни предложения и оферти, с поети гаранции за качество, с правилно обслужване в законов период.



„ Работим в посока да подобрим връзката с клиентите ни посредством всички вероятни канали, да предложим повече услуги добавена стойност, да предоставим опция за преживяване при онлайн извършване на покупки близо до това в обичайна търговия. Тенденцията за обединение на онлайн и обичайната търговия улеснява клиентите и този разбъркан принцип на обслужване ще бъде употребен и при нас.


Възможността за продажби посредством всички вероятни канали, желани от потребителите, разширение на портфолиото и доставки, отвън границата на страната ни, са провокации над които ще работим отсега нататък “ разясниха от компанията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР