В началото на годината една от най-позитивните инфлуенсърки у нас

...
В началото на годината една от най-позитивните инфлуенсърки у нас
Коментари Харесай

Луда гръцка сватба: Още една БГ инфлуенсърка мина под венчилото

В началото на годината една от най-позитивните инфлуенсърки у нас Теодора се сгоди за сътрудника си Александър, който също е ортодонт. Покрай обществените мрежи двамата интензивно се занимават и със личната си дентална клиника. 

Виж още: Голям триумф за родния спорт: българка е номер едно по стрийт фитнес

Тялото и усмивката на сексапилната зъболекарка сигурно пленяват всички мъже, които попаднат в профила ѝ, само че късметлията е единствено един. Двамата са дружно от няколко години и любовта им струи от километри.

Виж още: Нова визия? Набедиха Крисия, че е надула джуките

През юли месец най-хубавата другарка на Теодора ѝ провежда моминско празненство в Париж, което е една сбъдната фантазия за нея. „ Още от дребни си представяхме, че ще отидем в обичания ни град и ще се забавляваме по женски преди огромния ми ден. Вино, кроасани, шопинг, вкусна храна.. “, добави тя по фрагментите от Франция.

Виж още: ТОП 5 БГ музикални звезди, които би трябвало да слушаш този септември

Е, драги мъже, може единствено да се сбогувате с фантазията си да бъдете с родната инфлуенсърка, тъй като преди броени дни влюбените си споделиха по този начин чаканото „ ДА “ пред най-близките им родственици и другари в Гърция. На сватбата в Корфу имаше смях, сълзи, слънце, дъжд, дъга - цяла палитра от страсти. В момента съм най-щастлива, че мога да нарека този прелестен мъж мой брачен партньор. “ Кадрите приказват единствено за едно – доста, доста обич.

Изображение: https://www.instagram.com/teodorattodorovaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР