В началото на годината бяхме убедени, че 2019 г. ще

...
В началото на годината бяхме убедени, че 2019 г. ще
Коментари Харесай

Най-скандалните раздели на БГ звездите през 2019

В началото на годината бяхме уверени, че 2019 година ще бъде годината на звездните бебета и ненапълно се оказахме прави. Но истината е, че годината е и на звездни раздели .

Едва юли е, а толкоз доста знакови двойки за родния шоу бизнес останаха в предишното.  Каналът   във vbox7 напомня някои от тях:

Кубрат Пулев и Андреа

Една от последните двойки, които се разделиха и то напълно неотдавна. Двамата бяха дружно в продължение на 12 години. Слуховете за раздялата им обикаляха много дълго време общественото пространство и, уви, някои от тях се оказаха правилни.
               

A post shared by (@planetafenklub) on Jul 14, 2019 at 2:10am PDT

Софи Маринова и Гринго

Бяхме уверени, че тяхната женитба ще бъде сватбата на годината! Бляскава, с над 400 посетители, двамата си споделиха " да " цели два пъти. Софи Маринова даже изчака Гринго да излезе от пандиза, с цел да се врекат във честност. Но в края на юни двамата се разведоха, като повода за това е фактът, че Гринго посягал на обичаната си.
               

A post shared by (@sofi_marinova_official_music) on Apr 29, 2019 at 2:11pm PDT



Григор Димитров и Никол Шерцингер


Тяхната разлъка не е публично оповестена, само че всички " улики " водят натам. Двамата не са дружно на някоя от дестинациите по света, които посетиха тази година. Никол даже посрещна без Гришо рождения си ден.-->
               

A post shared by (@grigordimitrov) on May 16, 2019 at 12:02pm PDT

Биляна Дол и Валери Божинов

Още една шумна разлъка от последните седмици. Биляна, в обява в Instagram призна, че е хванала Валери в невярност. Това беше една от по-продължителните връзки на футболиста, само че уви, и в нея той изневери.
               

A post shared by (@bestbabybg) on Feb 15, 2019 at 12:34pm PST

Кали и Владимир

Още една дългогодишна връзка, която отиде в историята. Причината двамата да поемат разнообразни пътища не стана напълно ясна, само че по медиите се спрягаше версията за невярност.
               

A post shared by (@kaly_music) on Jul 12, 2019 at 2:21am PDT

Д-р Енчев и Теди Велинова

Двамата бяха дружно от 2011 година, като се ожениха през 2013 година Д-р Енчев и известната моделка имат две дечица и раздялата им беше като гръм от ясно небе. За момента не са ясни аргументите за развода, а двамата молят да бъдат оставени в този евентуално тежък и за двамата миг.
               

A post shared by (@dr.enchev_private) on Jun 16, 2019 at 8:43am PDT

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР